moskal Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 powiem Ci szczerze, nie wiem czy Gregor sobie życzy, chciałem zadzwoni zapytać i kuźwa okazało się, że nie mam numeru... życzy sobie życzy , zarobił na mnie troche $$$ , jak nie chcesz dać numeru to mu powiedz zeby ze skrzynki wykasował 1 PW
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Gregor jest właśnie gdzieś w okolicach Czech, więc nie odbierze, rozmawiałem z nim kolo 19:00 Moskal, z tego co wiem to rurska będą wysłane, wczoraj je kończył szlifować moje telefony to zawsze odbiera aż sie mu dziwie :polew: Boniu, no wiem że to odma, ciekawe jaki koszt w aso, coś mi sie zdaje że powyżej 100 zł bedzie, ile Ty dałeś?
Patrikos28 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Oj Pucek a skąd Ty jesteś taki pewien że ja Turbinki nie wymienię albo nie wierzysz w moje możliwości albo Ci to przez gardło nie przechodzi że na Gliwickich będzie szybsze APU od Twojego Prawdę mówiąc to do końca nie jestem w temacie co i jak wcisnąć do swojej niuni , ale zimowe wieczory są długie i co nieco wiedzy się przyswoi na temat rezania mojego:a4fan:
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HRGmtObqKeo&feature=related o mocnych nerwach
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 tak jak Ci mówiłem, koszty i jeszcze raz koszty, nie wierze że dasz ponad 8 tyś zł na mody...nie ma bata chyba że zarazisz się też od Gregora, czyli odwali Ci tak jak mi
moskal Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Moskal, z tego co wiem to rurska będą wysłane, wczoraj je kończył szlifować mam nadzieje
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 nie bój d*py wiem że Tobie wyśle, ale jeszcze temu drugiemu, ale nie pamiętam komu nie da rady noo to nic, Pelex teraz będzie płakał
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 tak sie robi z BMW :polew: ale bzdura nauka hamowania bez hamulców... k**wa kto to wymyślił :wallbash: :wallbash:
egon0407 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 tak sie robi z BMW :polew: ale bzdura nauka hamowania bez hamulców... ku***a kto to wymyślił :wallbash: :wallbash: pewnie wlasciciel BMW ...
moskal Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 nie bój d*py wiem że Tobie wyśle, ale jeszcze temu drugiemu, ale nie pamiętam komu nie da rady wiem ze wyśle , chodzi o to że mam teraz tydzień wolnego i bym porzeźbił , później bedzie krucho z czasem , a jeszcze FMIC do robienia :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Pucek tak się składa że do końca normalny nie jestem jeżeli chodzi o sprawy związane z samochodami... tak jak Ty mam podobne spojrzenie na ten świat kasa faktycznie jest dosyć duża (ale to nie jest aż taki wielki problem, mam zamrożone ok 7 tyś. w motocyklu który posiadam, a na wiosenkę idzie pod młotek więc kapitał będzie ) ale co i jak to tak naprawdę czas pokaże
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 no ale oczywiście ta kwota to orientacyjna, bo Gregor wpakował 14 tys zł na mody, a ma ledwo co 260 kucyków, robił to sam, więc widzisz... mnie też już powaliło dobrze, bo nigdy bym nie dał tych 3 tyś zł na pierdoły które dają mi tylko 19X kucy a gdzie tam jeszcze felgi, zawias, kubelki...
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 patrikos rezaj rezaj przyda sie zdrowa rywalizacja na gliwickich bedzie ciekawiej bedziemy czesciej na strefie
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 i jeszcze jedno dla przypomnienia kto tak na a4 pojedzie???
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Pucek vs Patrikos: - (Pucek) - mam nowa rurkę, chodź się sprawdzić... - (Patrikos) - a ja wypuściłem powietrze z zapasu nie masz szans :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 20:58_________________________________________________ i jeszcze jedno dla przypomnienia kto tak na a4 pojedzie??? to twoje jest słabe:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 nie no ja jak narazie odpuszczam, bo dość mam wydatków, więc musi dalej dmuchać ta "zero trójka" a najwyżej pod koniec sezonu odkupie graty od Gregora a Ty królu sie śmiej...a d*pą trzęsłeś jak braliśmy przy 60km/h to rondo na strefie
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 i jeszcze jedno dla przypomnienia kto tak na a4 pojedzie??? no ja sie na taki drift nie pisze
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 nie no ja jak narazie odpuszczam, bo dość mam wydatków, więc musi dalej dmuchać ta "zero trójka" a najwyżej pod koniec sezonu odkupie graty od Gregora a Ty królu sie śmiej...a d*pą trzęsłeś jak braliśmy przy 60km/h to rondo na strefie tak bo nie jestem przyzwyczajony do Q... moje auto zrobiło by pewnie tak jak ta terenówka na filmiku :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 wiec królu, kupuj Q widzisz ile to potrafi, a jak będą szersze "lacze" to dopiero będzie przyczepność Diman, widzę żeś zaszalał i autko już jest w podpisie
Rekomendowane odpowiedzi