miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam, wycieczka super, ja kupiłem błotnik prawy, korbkę do szyb - kolor jasny - jutro sprawy w ruch i plastiki których nie udało mi się odczepić a same odpadają... :kox: Krolu nie było nic więcej do Twojej fury ? wszystko mam pozostał mi tylko silnik o kodzie BNS do kupienia :gwizdanie: może jeszcze zderzak z eSSSy i lampeczki przód
piterra Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Krolu to masz "TAJLE" a jutro rezanko :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 20:22_________________________________________________a najbardziej to jestem ciekawy tego rezania z tą korbką :decayed:
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 może to będzie elektryczna korba
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 wszystko mam pozostał mi tylko silnik o kodzie BNS do kupienia :gwizdanie: może jeszcze zderzak z eSSSy i lampeczki przód no tak :gwizdanie: Krolu to masz "TAJLE" a jutro rezanko :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 20:22_________________________________________________a najbardziej to jestem ciekawy tego rezania z tą korbką :decayed: może to będzie elektryczna korba z tyły nie jeżdżę po co mi elektryka
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Teraz Krolu będzie miał dwie korbki i każda w innym kolorze
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 wszystko mam pozostał mi tylko silnik o kodzie BNS do kupienia :gwizdanie: może jeszcze zderzak z eSSSy i lampeczki przód no tak :gwizdanie: Krolu to masz "TAJLE" a jutro rezanko :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 20:22_________________________________________________a najbardziej to jestem ciekawy tego rezania z tą korbką :decayed: może to będzie elektryczna korba z tyły nie jeżdżę po co mi elektryka żeby laską przewietrzyć
piterra Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ale ta korbka jest z 150 konnej A4 to na pewno dojdzie kilka kucy po tym rezaniu
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 żeby laską przewietrzyć lepiej błysnąć i przylansować się KLIMATRONIKIEM
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 ale ta korbka jest z 150 konnej A4 to na pewno dojdzie kilka kucy po tym rezaniu ale o na obie strony trzeba - do go będzie ściągać przy jednej
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ale ta korbka jest z 150 konnej A4 to na pewno dojdzie kilka kucy po tym rezaniu dokładnie z 2,8 Q ...
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 żeby laską przewietrzyć lepiej błysnąć i przylansować się KLIMATRONIKIEM hehehe
gregory Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Patrikos... nie kozacz mi tu bo i tak zemna nie wygrasz no i żebyś wykrzesał więcej koni to nie obejdzie się bez wymiany turbiny, czego nie zrobisz, ja to wiem W końcu jakieś męskie rozmowy na forum moje telefony to zawsze odbiera aż sie mu dziwie :polew: No już se nie pochlebiaj tyle Jak ty dzwoniłeś to byłem jeszcze w PL i jeszcze jedno dla przypomnienia kto tak na a4 pojedzie??? to twoje jest słabe: Słabeee najwyżej pod koniec sezonu odkupie graty od Gregora Teraz myślisz o moich gratach, a jeszcze w piątek je oplułeś :> Może kto inny je też chce, jak myślisz kto kat dziś poszedł aus, pare koników przybyło i lekki banan na gębie każde mody cieszą jak widać ale się tu dzieje ostatnio - przez pierwsze pół roku to praktycznie oprócz wymiany oleju to nikt tu nic nie rezał - a teraz I większość tematów dotyczyła dylematów Pucka w wyborze auta Więc jeżeli jakiś fiat punto na nią najedzie przodem (weźmie ją między przednie koła) trzeba będzie dźwigać go za błotniki z przodu bo nie będzie w stanie sam zjechać A ja dziś o mało co nie wyrwałem przedniego zderzaka, zajechałem za daleko na wyższy krawężnik :ranting1: Włos się jeży na głowie Co by było jakbym miał jakiegoś gwinta
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 ale ta korbka jest z 150 konnej A4 to na pewno dojdzie kilka kucy po tym rezaniu dokładnie z 2,8 Q ... to co - w piątek na strefe
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 ale ta korbka jest z 150 konnej A4 to na pewno dojdzie kilka kucy po tym rezaniu dokładnie z 2,8 Q ... to co - w piątek na strefe błotnik z tego samego 2,8 ... możesz nie da rady
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Ej no przestańcie się śmiać z Krola korbki bo aż 5 złotych za nią dał :polew:
krolu Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 brutto ? to była szara strefa :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 brutto ? to była szara strefa :gwizdanie: :gwizdanie:
piterra Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 No Gregory ten filmik mega jak z amerykańskiego filmu
Guregoru Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 brutto ? 3 złote za korbkę i 2 złote w łapę żeby koleś nie powiadamiał skarbówki o dokonanej transakcji
Rekomendowane odpowiedzi