Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bylismy w chacie Polaka, na kilku korytach :decayed: a pozniej male sciganko na strefie, takze impreza raczej bezalkoholowa, poza kilkoma piwkami :>

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

80953bcfab13fc01med.jpg

c0c8db8839ff8069med.jpg

a296f6ee2998b684med.jpg[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 16:32_________________________________________________kto miał brudniejsze???

Opublikowano

no boki miałeś lepsze niż ja u mnie za to przód wyglądał dużo gorzej... ale umyte bo auto było by za ciężkie :>

Opublikowano

Oj Prezes ty lepiej dziś nie przyjeżdżaj :baseball:

:decayed:

Ps. witam :hi:

Opublikowano

:hi::decayed:

Krolu fajna fura - jak nie masz czasu to nie musisz dzisiaj przyjeżdżać :decayed:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 16:57_________________________________________________A ja też dziś ( 20min temu ) wykorzystałem pogode i po 3 tygodnia umyłem furacza :)[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 16:58_________________________________________________to co Dogi - 17.30/40 BP ?

Opublikowano

Krolu fajna fura - jak nie masz czasu to nie musisz dzisiaj przyjeżdżać :decayed:

jak by nie to że obiecałem to bym nie przyjechał... poza tym auto umyte...

Opublikowano

Krolu fajna fura - jak nie masz czasu to nie musisz dzisiaj przyjeżdżać :decayed:

Krolu - ZAPRASZAMY :polew:

Opublikowano

Krolu - ZAPRASZAMY :polew:

pffffff na katowickich jestem zawsze mile widziany....

Opublikowano
:polew:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 17:06_________________________________________________od - ja spadam - do zobaczenia za godzinke :wink4:
Opublikowano

To spadaj już ci kiedyś pisałem :tongue4::decayed:

Opublikowano

To corsa na zimówkach a audi co czekasz aż rozwalisz czy jak :przebiegly:

a audi Q :)

:good: I tak ma być :good:[br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 23:08_________________________________________________A nie jak ci leszcze z osiek :decayed:

Cieszy się synek jak trocha bardziej ślisko :tongue4: A jak sucho to milczy jak mysz pod miotłą żeby go ktoś przypadkiem nie wyzwał :polew:

co myślicie o takich felach do mojej B5

http://moto.allegro.pl/item815382255_17_dezent_s_5x112_audi_merc_vw_poler_rant.html

bo już sam nie wiem czy kupić coś na wzór oryginału czy lepiej coś bardziej indywidualnego .... :gwizdanie:

Te felgi to nie wiem czy pasują do Audi :mysli: Chyba bardziej do BMW :gwizdanie:

oczywiście tysiak na 4 sztuki

nie wiem czy to ma sens dokładać, jak mam Q i chce poszaleć to nie opłaca mi się chyba kupować opony po 250 zł sztuka? :mysli:

Pucek im lepsze opony będziesz miał to na więcej se będziesz mógł pozwolić i nie ma tu znaczenia czy to do Q czy ośki. Wierz mi :wink4:

A jeśli miałbym ci coś polecić nie drogiego i niezłego to sam nie jeździłem, ale słyszałem wiele dobrego o Nokianach:

http://www.ceneo.pl/Opony_zimowe;017P0-135379P1-135467P2-135670P3-135752P4-135873.htm

Nokian Wr np. to nowość na rynku i pierwszy raz weszła na rynek bodajże w tym roku.

Wkońcu skandynawowie znają się na zimie :gwizdanie: Coś na pewno wybierzesz z Nokiana.

Miron, mam 1000 zł i chce kupić 4 opony zimowe...rozmiar to 15/65/195

czyli 250 zł sztuka :decayed:

już wszystko wiesz :> ?

Jak liczy tak jak Gregory ostatnio w "Chacie Polaka" to musisz mu to rozrysować :gwizdanie:

:tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

a ja dziś chyba będę umytym :embarrassed: sorki Dogi :polew:

Takie te podchody prezesa, najpierw gada że robi konkurs na najbrudniejsze auto a potem sam myje i jego wygląda najbardziej kozacko :tongue4::polew:

Siema z rana :hi:

Nikt nie zuwazyl, ze mnie nie ma na zdjeciu ;(

Bo każdy wie że ty je robiłeś :wink4:

tylko uważajcie...3 od lewej i pierwszy od prawej to geje :polew: :polew: :polew: :polew:

dlatego staliśmy ze złączonymi nogami :polew:

prawa ręka Piterry i uśmiech Krola :mysli:

:polew: :polew:

a296f6ee2998b684med.jpg[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 16:32_________________________________________________kto miał brudniejsze???

Wow szacun :krol::notworthy: Teraz będziesz mógł dać se nowy podpis:

"Najszybsze A4 B5 granatowe w sedanie na kołpakach z grilem od S4 i wgniecionym prawym bokiem w klubie uj....ane bardziej niż Gurego" :naughty:

Opublikowano

:hi:

laski się jeszcze ubierały w środku

zgadza sie, a ja im pomagalem

chociaz szkoda ze nie zalapalem sie na fotke

najlepsi rezacze będą za tydzień

:good:

:polew:

Opublikowano

Cześć Arek :hi:

Jak leci?

Opublikowano

czesc Gregor :hi:

siedze i nadrabiam bo dawno mnie tu nie bylo. a ty weekend na poludniu?

Gregor dotarly do mnie przecieki ze na przyszly sezon szykuje sie nowa bestia w okolicy :gwizdanie:

Opublikowano

czesc Gregor :hi:

siedze i nadrabiam bo dawno mnie tu nie bylo. a ty weekend na poludniu?

Gregor dotarly do mnie przecieki ze na przyszly sezon szykuje sie nowa bestia w okolicy :gwizdanie:

Jaka tu cisza :blink: można by na niej kapelusz powiesić :decayed:

Ja też nadrabiałem, ale tak na lajcie se czytałem i miałem nie raz polewkę. Chłopaki dają radę z humorem czasem. Jakie przecieki ? :shocked: Sam się coś dowiem :gwizdanie:

Aaaaa...., ja tak na południu ten weekend, nie chce mi się tyle km jechać więc siedzimy tu. Jutro impreza gdzieś w centrum Wien :naughty::)

Opublikowano
Jakie przecieki ?

zobacz sam :naughty:

12112009053.jpg

+

13112009758.jpg

Opublikowano

Rozumiem, że Clima chce włożyć to V8 do Polo i RWD :) . Mam nadzieję, że przemyślał wszystko bo auto zyska na masie i to nie trochę, no i będzie miało kłopoty z trakcją jak każde FWD/RWD, choć RWD o wiele lepiej sobie radzi z trakcją. Ten motor jest trudny w rezaniu więc ciężej będzie się rozwijać, no ale Clima ma już doświadczenie w rezaniu wolnossaków :naughty: więc pewnie silnik nie pozostanie długo serią :gwizdanie:

Opublikowano

tak naprawde to Klima jest wspolrezaczem, a to projekt Sajmona. od 2 lat szukal V8 i marzy mu sie wrzucic silnik na tyl ale zobaczymy co z tego wyjdzie :gwizdanie:

Opublikowano

Powiem tak, to Polo będzie za***rdalać!! no i pobawić się będzie można też, pokręcić bączki itp.. Zaletą tej jednostki jest to, że jest mało awaryjna nawet przy ostrzejszym traktowaniu, w takiej lekkiej budzie to to wogóle nie będzie miało obciążeń :gwizdanie: Szkoda, że nie było polo 4x4 :naughty:[br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 21:17_________________________________________________Zastanawia mnie jedno. Skąd ci ludzie biorą na to kasę. Bo Sajmon to miał już kilka projektów, więc czy sprzedał poprzednie za dobre pieniądze, że znów jest siano na rezanie. Ja raz wydałem $ na mody i z trudem by przyszło mi znów taką kasę w inne auto wpakować po raz kolejny bez sprzedania poprzedniego i odzyskania choć części. Musiałbym nie mieć innego życia, albo dużo kasy :gwizdanie:

Opublikowano

bedzie to ciekawa wiosna: Polo V8 i Polo 1.8T+ :naughty: