QRi Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Czesc młodziezy ma ktos jakiegos lakiernika, speca ?? bo może odrazu w grudniu bym porobił moje pozdzierane błotniki i juz powoli przygotowywał autko do sezonu Powoli do przodu i na wiosne moze wszystko bedzie smigac swiszczec i latac Co do lakiernika to mój brat jest lakiernikiem i całkiem dobrze ogarnia temat A co do kasy to nie bierze dużo, ale to na pewno kwestia dogadanie się jak coś to pisz. A masz moze jakies fotki pogladowe jego roboty ?? jest pare rzeczy ktore chce w aucie dopiescic na wiosne i sie zastanawiam co robic, czy pierw same blotniki pozabezpieczac i na wiosne caly lakier odświeżyć, czy odrazu po bandzie calosc w grudniu gregor cala operacj planuje przeprowadzic w grudniu tj 1-2 sciagam sprzeglo i wysylam do radzikowskiego - i mam 2 tugodnie na lakiernika - w tym 4-12 jade do Livi - czyli wychodzi ze nie mam auta tydzien
gregory Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Gregor rozumiem, że będziesz na zbiórce w SG Robiłbym mega koło i nadłożył jakieś 80km :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:05_________________________________________________Zastanowie się jeszcze, bo kusząco to wygląda, ale tyle km..
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 autostradą A4 do SK a potem tą dwupasmową do SC
QRi Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 gregory kupiles paliwozerce to cierp... ale nie ma tego zlego - mozesz sie wyzywac z rolki do woli
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 tą przez Siewierz[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:09_________________________________________________to kogo dopisać do listy jadących
gregory Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 To ja już mam plana. Dołączę do was na zjeździe na Pyrzowice bo w ten sposób nie będę aż tak dużo nadkładał, a najciekawszą część trasy z wami pojadę Bo tam pod Kato to i tak się nie da pojechać... . A dalej są tam nawet jakieś puste przestrzenie za Pyrzowicami
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 no Miron, to już pewnie ten stres że Cie objade z rolki to ja też jadę na letnich, Gregor, a miałeś kończyć z forum :polew:
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 To ja już mam plana. Dołączę do was na zjeździe na Pyrzowice bo w ten sposób nie będę aż tak dużo nadkładał, a najciekawszą część trasy z wami pojadę Bo tam pod Kato to i tak się nie da pojechać... . A dalej są tam nawet jakieś puste przestrzenie za Pyrzowicami no to wpisuję Cię na liste - daj znać o swoich planach w odpowiednim dziale i powiększ naszą listę [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:21_________________________________________________ no Miron, to już pewnie ten stres że Cie objade z rolki to ja też jadę na letnich, Gregor, a miałeś kończyć z forum :polew: jaki stres - w moim wieku większą radoche się ma z pośmiganiem z kims mocnym niż wygrywanie z kimś z góry przegranym ostatnio śmigałem z bmw M3 uturbionym ( zrobionym na 505kucy ) to był pojedynek
gregory Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 to ja też jadę na letnich, Gregor, a miałeś kończyć z forum :polew: Ja też się zastanawiam czy nie wrzucić letnich kółek :gwizdanie: Bo auto zmienia całkiem image Wcale nie mówiłem, że kończę w forum :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 na ten jeden dzień to nie wiem czy Ci sie opłaca, ale jak masz ochotę to zawsze pokażesz się z lepszej strony to ja muszę wkońcu jutro założyć te CB, bo napewno będzie wesoło ja tam się z nikim nie mam zamiaru się ścigać, jeszcze nie teraz :>
Patrikos28 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 przykład Czesc młodziezy ma ktos jakiegos lakiernika, speca ?? bo może odrazu w grudniu bym porobił moje pozdzierane błotniki i juz powoli przygotowywał autko do sezonu Powoli do przodu i na wiosne moze wszystko bedzie smigac swiszczec i latac Tu masz przykład mojego brataco prawda to nie Audi , to mój były dupowóz teraz żonka nią śmiga Co do lakiernika to mój brat jest lakiernikiem i całkiem dobrze ogarnia temat A co do kasy to nie bierze dużo, ale to na pewno kwestia dogadanie się jak coś to pisz. A masz moze jakies fotki pogladowe jego roboty ?? jest pare rzeczy ktore chce w aucie dopiescic na wiosne i sie zastanawiam co robic, czy pierw same blotniki pozabezpieczac i na wiosne caly lakier odświeżyć, czy odrazu po bandzie calosc w grudniu gregor cala operacj planuje przeprowadzic w grudniu tj 1-2 sciagam sprzeglo i wysylam do radzikowskiego - i mam 2 tugodnie na lakiernika - w tym 4-12 jade do Livi - czyli wychodzi ze nie mam auta tydzien
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Gregor - na letnie możesz zakładać już teraz ( żeby sie opłacało ) ciepło ma być conajmniej tydzień Pucek - CB może być kluczowe w tej wyprawie
Patrikos28 Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zapomniałem przecież mój Bracik miał A4 ,sam sobie ją odświeżał : lakierował cały przód czyli maskę zderzak błotniki to jest zdjęcie jego byłej niuni
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 Patrikos - fajnie wiedzieć - pewnie go sprawdzimy [br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 20:47_________________________________________________Tak Rudi - jest odrębny wątek w tej sprawie
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 mam nadzieje pojedzie dużo
Pucek Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 a co Wy Rudi nie jedziecie? przecież to niedziela, przecież w niedziele nikt nie pracuje...
miron78 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 a co Wy Rudi nie jedziecie? przecież to niedziela, przecież w niedziele nikt nie pracuje... właśnie
Rekomendowane odpowiedzi