Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Ja jak szukałem auta to Q było priorytetem pomimo że nigdy wcześniej nie miałem okazji jeździć audi w Q i nie żałuje że tak szukałem i wiem że następne na 200% będzie musiało też mieć Q Ty tu nie właź w d*pę Mironowi lizusie jeden bo na pewno qpiłeś te audi i nie wiedziałeś że co to jest Q ale że 4 obok A masz odwrotnie to nie zauważyłeś a zresztą oprócz Q i brudu to Ty tam nic nie masz :polew;: :polew: :polew: :polew: ponad 2 miesiące szukałem audicy jedną (prawie identyczną tylko granatową) mi zwinęli z przed nosa także wiedziałem czego szukam :tongue4:
Patrikos28 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Guregoru a tak wogóle to jak się spisuje ten 1.8T trzyma serie czy już ADR'a masz Może sprawdzimy co drzemie w tej białej damie przy jakiejś okazji na srefce
czester Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Guregoru a tak wogóle to jak się spisuje ten 1.8T trzyma serie czy już ADR'a masz Może sprawdzimy co drzemie w tej białej damie przy jakiejś okazji na srefce Brud drzemie, i komora gazowa w srodku
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Guregoru a tak wogóle to jak się spisuje ten 1.8T trzyma serie czy już ADR'a masz Może sprawdzimy co drzemie w tej białej damie przy jakiejś okazji na srefce Brud drzemie, i komora gazowa w srodku Ale AJL-e objeżdża
miron78 Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 Guregoru a tak wogóle to jak się spisuje ten 1.8T trzyma serie czy już ADR'a masz Może sprawdzimy co drzemie w tej białej damie przy jakiejś okazji na srefce Brud drzemie, i komora gazowa w srodku Guru - silniczek i napęd masz ale patrząc na tylne świtła - to Twoja fura musiała być kiedyś dieslem
kris_kilt Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Siema forumowicze porównanie 4x4 na stoku bajka
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 dobry pany ja szukajac auta tez chcialem Q ale niestety malo ich bylo z silnikiem diesla
Pucek Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 więc, spędziłem prawie pół dnia na wjeździe do Rybnika, jechałem po opony, tam gdzie Miron mnie posłał, dojechałem po 2 godzinach, no i co? spóźniłem się bo 5 minut wcześniej zamknęli no to powrót, następna godzina, jednym słowem szlak mnie trafia, h*j mnie strzela i mam takie nerwy że zaraz chyba kogoś zabije! pół dnia a nic nie załatwiłem, gorzej być nie może! oglądałem te filmiki z Q, no ładnie, wytestujemy zimą, ale się nie spuściłem, bo co Quattro to Quattro
MAJKI Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 3 dni tyrania od rana do wieczora i zaległości na forum 35 stron !! No Guru twoja robota jest ok, my robimy dzieci a Tobie sie interes kręci Kurde pojechałbym z Wami do tej Czewy ale w sobote wiozę swoją A4 kolege do ślubu a pozniej ide na weselicho to pewnie nie bede w stanie w niedziele wsiąść za kółko, ale w piątek sie pokaże jak sie w robocie uspokoi.... [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 18:11_________________________________________________ więc, spędziłem prawie pół dnia na wjeździe do Rybnika, jechałem po opony, tam gdzie Miron mnie posłał, dojechałem po 2 godzinach, no i co? spóźniłem się bo 5 minut wcześniej zamknęli no to powrót, następna godzina, jednym słowem szlak mnie trafia, h*j mnie strzela i mam takie nerwy że zaraz chyba kogoś zabije! pół dnia a nic nie załatwiłem, gorzej być nie może! oglądałem te filmiki z Q, no ładnie, wytestujemy zimą, ale się nie spuściłem, bo co Quattro to Quattro Pucek a co dalej takie korki w Rybniku?? qr** zawsze mam trase w piątki przez Rybnik i sie wku...wiam bo mi czasu brakuje a tu prawie weekend
Pucek Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 dzisiaj to była przesada, stałem już na wjeździe do centrum tzn. obok SZPILA/Harley, na paruszowcu na światłach gliniarze kierowali ruchem, prosta mega korek, obok media to samo, wracając od strony Gliwic, stałem obok Mustanga jednym słowem, przegięcie pały!!!
Skydiver Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 jednym słowem szlak mnie trafia, h*j mnie strzela i mam takie nerwy że zaraz chyba kogoś zabije! Polecam standardowo odreagować na Guruguru :polew:
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 jednym słowem szlak mnie trafia, h*j mnie strzela i mam takie nerwy że zaraz chyba kogoś zabije! Polecam standardowo odreagować na Guruguru :polew: Ty nie być taki do przodu bo cię z tyłu braknie
Pucek Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 ja już uciekam, jade na miasto teraz przynajmniej korków nie ma Guru, to mój kolega, a ja z kolegów się nie śmieje
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 No i Prezes nie przejedziesz się furką od Dzo-Dza bo niestety miał przykry wypadek
egon0407 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Mironku Prezesie mozesz mnie dopisac z rybnickiej w niedziele gdzies na 80% jade
Guregoru Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 Kto tam coś mówił że chciał by mieć zawór blow off taki jak Gregor bo w strefie śmiechu pokazali dość oryginalny blow off :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_bielska_bialej_i_okolickazda_sroda_godz18_parking_sarni_stok_aleja_w-t94687.0.html;msg1196508#msg1196508
miron78 Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 No i Prezes nie przejedziesz się furką od Dzo-Dza bo niestety miał przykry wypadek wiem Mironku Prezesie mozesz mnie dopisac z rybnickiej w niedziele gdzies na 80% jade zrobione ale na 100% a nie 80% [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 20:59_________________________________________________Czester dalesz szukasz fury ? bo jest do łyknięcia ori s-line za małą kase http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10012154
krolu Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 No i Prezes nie przejedziesz się furką od Dzo-Dza bo niestety miał przykry wypadek wiem Mironku Prezesie mozesz mnie dopisac z rybnickiej w niedziele gdzies na 80% jade zrobione ale na 100% a nie 80% [br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 20:59_________________________________________________Czester dalesz szukasz fury ? bo jest do łyknięcia ori s-line za małą kase http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10012154 a ten pies do pilnowania fury gratis??
Rekomendowane odpowiedzi