Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale tego peniska w zoltym dostawczaku jak bym dogonil to obil morde rowno :disgust:

wychodząc z tego założenia to ja bym musiał obić Pitka :gwizdanie:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale tego peniska w zoltym dostawczaku jak bym dogonil to obil morde rowno :disgust:

To ja juz wiem, czemu pitek tak wyrwal do przodu :polew: poprostu chcial ci uciec :>

Opublikowano

Te :banan: nie podskakuj

i zmień se emotke w podpisie bo ta :banan: pasuje jak ulał

Opublikowano

nie pasuje bardziej , bo ja nie lubie bananów :>
Opublikowano

ale nie musisz lubić [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ a to Miszka :buahaha:

Opublikowano

ale nie musisz lubić [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:19_________________________________________________ a to Miszka :buahaha:

Pitek jakaś propozycja...bo nie jestem pewien ? :kox:

Opublikowano

Pitek jakaś propozycja...bo nie jestem pewien ? :kox:

ale co ja ci mam zaproponować :mysli:[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:27_________________________________________________to twoja emota

[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:28_________________________________________________hahaha[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 00:28_________________________________________________wg mnie lepiej pasi

ale dobra oki

jak wolisz

twoja sprawa

dobra spadam bo o 4:10 pobudka

nara

Opublikowano

ehhh...zmęczony jestem nie mam sily mysleć więc się nie powkręcamy nawzajem :cool1:

spot zajebi*ty dzieki chłopaki :good:

Opublikowano

Pitek, tyś miał podobno na rano :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

właśnie spociszcz MEGA :good:

Opublikowano

witam trasa zaliczona zonka odwieziona spi sobie smacznie i dobrze :gwizdanie: no i oczywiscie podziekowania za spota bylo mega zaje....scie podziekowania dla pucka i mirona za dotrzymaniu mi towarzystwa w trasie do wroclawia ogolnie zrobione 600km wiec niezle samochod sie spisuje bardzo dobrze tylko sie cieszyc wiec ide spac bo cza jutro wstawac rano do roboty narazie[br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 01:57_________________________________________________pucek idz spac

Opublikowano

jestem

ale sobie powoziłem dupsko dzisiaj, najpierw spot w Częstochowie - mi brakowało tylko koryta :polew:

potem szybkie tankowanie, jak w bolidzie F1, oczywiście znów świeci rezerwa :kox:

a potem? kolacja w MC Donald in katowice, a najlepsze na koniec...

APU poszło 230 km/h, auto odstawić na parking i wio na Wrocław :decayed:

nieźle mamy najebane w deklach, ale to nic, jak już odstawiliśmy Kaśke to prosto pod salon OOOO pooglądać R8 zza szyby :polew: mam foty, jest piękna, kiedyś taką będę miał :naughty:

oczywiście Mirek też nie mógł przejść obojętnie obok A5, ale za to Diman żyje dalej nexią :naughty:

dzięki za przejażdżkę Diman, szkoda że to nie jest sobota bo by wyrwało się jakieś "mięso"

czas spać :wink4:

Opublikowano

:bag: ...siema z rańca ... kurde śniło mi sie dziś że objechałem Mirona, obudziłem sie i... ;(

taka trasa pokazuje jakie mody trzeba trzeba niezwłocznie porobić, sport zawias i program to podstawa :evil:

Opublikowano

:hi: Gliwicką ekipe - wyjazd chyba nam się udał :wink4:

nie ma to jak ot tak sobie jeszcze po całej imprezie do Wrocka wyszkoczyć :decayed:

Ciekawe jak tam nasz kolega Arek - chyba średnio mu się podobało - zresztą sam nam powie :)

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów.

Zgóry wszystkim dziękuje zajebistego mega spota którego można by zaliczyć do zlotu A4.

Dzięki Tymonowi, że po nas wyjechał, wszystkim chłopakom z Bielska i ciepłe przyjęcie, ludziom z Kłobucka którzy wpadli i jednego żagielka z Łodzi. Widzę, że wszyscy którzy się zdeklarowali przybili punktualnie na zbiórkę i nie było żadnej obsówy, z tego powodu.

Dziękuje za bezpieczeństwo na drodze, ponieważ przy takiej kolumnie nie trudno o jakieś nieszczęście. Na szczęście wszyscy okazali się bardzo odpowiedzialni i za to szacun (drogę powrotna zostawię bez komentarza bo i mnie fantazja ułańska poniosła). Uważa iż jak na pierwszy taki wyjazd było nas ogrom bo doliczyłem się 48 Audi, a wieżę ze na kolejny taki wyjazd dołączy już Częstochowa i Kłobuck gdy będzie taki organizowany a ten był nie pierwszy i nie ostatni.

Więc wszystkim raz jeszcze wielkie TNX.

Mam nadzieje że ni tylko mnie się podobało ….

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów.

Zgóry wszystkim dziękuje zajebistego mega spota którego można by zaliczyć do zlotu A4.

Dzięki Tymonowi, że po nas wyjechał, wszystkim chłopakom z Bielska i ciepłe przyjęcie, ludziom z Kłobucka którzy wpadli i jednego żagielka z Łodzi. Widzę, że wszyscy którzy się zdeklarowali przybili punktualnie na zbiórkę i nie było żadnej obsówy, z tego powodu.

Dziękuje za bezpieczeństwo na drodze, ponieważ przy takiej kolumnie nie trudno o jakieś nieszczęście. Na szczęście wszyscy okazali się bardzo odpowiedzialni i za to szacun (drogę powrotna zostawię bez komentarza bo i mnie fantazja ułańska poniosła). Uważa iż jak na pierwszy taki wyjazd było nas ogrom bo doliczyłem się 48 Audi, a wieżę ze na kolejny taki wyjazd dołączy już Częstochowa i Kłobuck gdy będzie taki organizowany a ten był nie pierwszy i nie ostatni.

Więc wszystkim raz jeszcze wielkie TNX.

Mam nadzieje że ni tylko mnie się podobało ….

chyba tylko Tobie - ostatni raz się dałem namówić :wallbash:

Opublikowano

:siema:

Widzę Pany że wypad bardzooooo udany , frekwencja też dopisała , a co poniektórzy uznali że 250 km gliwice-kato-częstochowa-gliwice to zamało jak na jeden wieczór :evil: byłem myślami z wami !! niestety zajęcia skończyłem o 17:30 , więc wy się już w powrotną pewnie szykowaliście.

pozdro !

Opublikowano

wracaliśmy o 20.00 :)

a do DW ruszaliśmy o 22.00