miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 jaka octavia z kamerami? nowa skoda octawia scout - ciemny grafit/szara wynajęta przez miasto knurów - ma wyznaczone miejsca gdzie się ustawia ( jest ich pięc ) no i pstryka sobie
czester Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 ku***a to pewnie mam już napstrykane Bogaty jestes to zaplacisz
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 ku***a to pewnie mam już napstrykane przyślą Ci album
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 od razu dostane ładnie oprawione w ramki i gwoździe do ściany gratis a kij byle nie punkty
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 taaa ja tu po PL nie szaleje bo tych punktów trochę już mam.. 16 :gwizdanie:
gregory Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 fote mam wlasnie od kumpla i to on ja robil, a R8 stoi u niego na placu w Czerwionce to jeszcze inne Taaak i jeszcze powiedz że na placu pod gołym niebem. W pół dnia było by już u "żyda" chyba zaczne trenowac gre w totolotka.... bo juz mnie denerwuje jazda takim zolwiem Czekaj, aż cię ośka objedzie Taka A4 co ma 300+KM. Dla informacji, nie moja. Ale będzie taka na Gliwickich już bardzo niedługo :gwizdanie: od razu dostane ładnie oprawione w ramki i gwoździe do ściany gratis a kij byle nie punkty Lepiej się od razu wymelduj z Polski Ja tak zrobiłem jak dostałem mandat 1000zł i 16 punktów. Mandatu nie zapłaciłem bo jak przyszedł komornik to powiedziano że wyjechałem i nie wrócę Punkty już dawno przepadły Na szczęście.
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 coś wymyślę... za wczasu powiedzcie gdzie ta octavia stoi dokładnie to dam cynk złodziejom
egon47 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Arek - Astona to u nas nie ma na bank - w okolicy też raczej nie - Maseratti jest jedno ale to bliżej Gliwic Egon - to nowe miejsce gdzie stoi Octawia z kamerami to na przeciwko cmentarza ul. 1 Maja to jest to miejsce w zamian tego na dworcowej ( teraz tam nie stoją bo roboty i koreczek ) dzieki Prezes bede uwazal a niekiedy tam lubie smignac w granicach 90;/
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 po tych dziurach na szczęście się nie da szybciej polatać od kiedy ona tam stoi?
bish - kopt Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 ...bry z wieczorka wszystkim ...widze uskuteczniacie dyskusje ...przy sp3 w kn-wie obrócili dziś radar i ....tylko błysk zobaczyłem
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 ...bry z wieczorka wszystkim ...widze uskuteczniacie dyskusje ...przy sp3 w kn-wie obrócili dziś radar i ....tylko błysk zobaczyłem Czyli pamiątka będzie Widzę że w Knurowie zaczynają kosić za prędkość Pewnie się dowiedzieli że Miron kupił 3.0 TDI to postanowili dołożyć radarów
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 przecież Miron nie szaleje... 50km/h jeździ grzecznie... na wbitej 5tce
bish - kopt Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 gdzie jest sp3? na krywałdzie? dokładnie, zawsze był w kierunku szcz-wic, od dziś jest w kierunku zacisza
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 dobrze wiedzieć.. chociaż swoją niuńką tamtędy nie jeżdżę bo to jak tortury dla mnie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi