alfar Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam, Szukam serwisu Audi w Rzeszowie lub bliskiej okolicy. Oczywiście zależy mi na rzetelnych serwisach. Będę wdzięczny za sugestie... pozdrawiam Tomek
grzes1150 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Napisz coś więcej co potrzebujesz porobić???
Tomex1981 Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Polecam Ful-Autoserwis. Euzebiusz Fularski Łąka 609 koło Rzeszowa. Specjalizacja Audi
alfar Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Opublikowano 20 Lutego 2013 Cześć, Kupiłem Audi A4 3.2 V6 FSI Quattro i sporadycznie pojawia się w komputerze Czujnik położenia wałka rozrządu. Z informacji jakie mam, może to wymagać wymiany całego rozrządu, co wiąże się ze zrzuceniem silnika ze skrzynią w dół W ASO może sporo kosztować, a wolałbym dobry serwis, który coś takie potrafi zrobić i już kiedyś coś takiego robił, bo boję się "magików" w stylu będzie Pan zadowolony. Pozdrawiam Tomek
Gość Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 a w "serwisach" to kto pracuje Kolego ? Wykwalifikowana w Niemczech Kadra Mechaników z Audi ? Różnica taka że zapłacisz 3 x więcej . Ja mam Kolegę na wsi, ma swój warsztacik, przez lata pracował w "SZIKu" jako Kierownik zmiany i i potrafi zrobić wszystko w dobrych pieniądzach. p.s. nie małe fiaty i polonezy - ostatnio robił przy A8 przy której robotę "Czach" w Rzeszowie wycenił na 8000 PLN, Facet przyjechał do "magika ze wsi" i zapłacił 1500 a auto zrobione .
MaciekW. Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 a w "serwisach" to kto pracuje Kolego ? Wykwalifikowana w Niemczech Kadra Mechaników z Audi ? Różnica taka że zapłacisz 3 x więcej .Ja mam Kolegę na wsi, ma swój warsztacik, przez lata pracował w "SZIKu" jako Kierownik zmiany i i potrafi zrobić wszystko w dobrych pieniądzach. p.s. nie małe fiaty i polonezy - ostatnio robił przy A8 przy której robotę "Czach" w Rzeszowie wycenił na 8000 PLN, Facet przyjechał do "magika ze wsi" i zapłacił 1500 a auto zrobione . Możesz podac jakiś namiar na tego Pana? Mam ALTa i pewnie nie będę miał innego wyboru jak remont tego olejożercy
Gość Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 531 369 577 - dzwoń do skutku bo ma dużo roboty i często nie odbiera i powiedz że nr masz od Jarka z Hyżnego.
MaciekW. Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 531 369 577 - dzwoń do skutku bo ma dużo roboty i często nie odbiera i powiedz że nr masz od Jarka z Hyżnego. Dzięki śliczne Trochę mnie przeraża koszt tego remontu bo pewnie pójdzie w kilka tysiecy, ale nie mam wyjścia bo tak dalej jeździć sie nie da a z takim poborem oleju to sprzedać też nie mam szans- chyba że za 15tys zł Jeszcze pytanko: skąd jest ten mechanik?
alfar Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 To racja, ale ASO ma obowiązek dać 2 lata gwarancji na robotę, a Pan mechanik na wsi mi tego nie zapewni. Wiesz za kasą idzie odpowiedzialność, a przy naprawie V6 trzeba mieć do tego odpowiednie narzędzia, min. blokada wałków w odpowiedniej pozycji, żeby potem nie było problemów z ustawieniem rozrządu... A nie sądzę, że ktoś kto się nie zajmuje na co dzień takimi silnikami ma to u siebie w podręcznym zestawie narzędzi. Dziękuję za informacje i pozdrawiam Tomek ---------- Post dopisany at 09:43 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ---------- Dostałem kontakt do serwisu w Stalowej Woli, czy ktoś ma jakieś doświadczenia ?? Tomasz Gondek Auto Serwis Audi Seat Vw Skoda, Stalowa Wola - Mapa Polski w Zumi.pl Znajomy naprawia tam swoje A6 i ani razu się jeszcze nie zawiódł. Rozmawiałem z pracownikiem i mówili, że naprawiali V6 w VW, więc doświadczenie już mają, pytanie czy to prawda Będę wdzięczny za info, opinie o nich. Pozdrawiam TOmek
kam2 Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 alfar w 100% polecam Tomka przypadkowo miałem okazję widzieć jak i czym robią rozrząd i oddałbym tam nawet swoje prawie już roczne S6
dampol Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Polecam Ful-Autoserwis. Euzebiusz Fularski Łąka 609 koło Rzeszowa. Specjalizacja Audi Polecam również. Zna się na robocie, grupę Volkswagen Audi serwisuje od lat, Nie śpieszy się, robi dokładnie, nie pourywa zaczepów itd. Serwisowałem u niego kilka 1,9 TDIków , teraz jeszcze 2,0TFSI 2008+ (rozrząd, pompy, oleje, filtry, klimatyzację, a także olej, filtry w skrzyni automatycznej!) Edytowane 29 Lutego 2016 przez dampol
trewal Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 witam podepne się pod temat kupiłem audi a4 b7 1,8 t ,chciałbym zrobić płukanke silnika ,zdjąc miskę i wyczyscić smoka,możecie polecić kogoś Rzeszowa lub innych okolic co by mi to zrobił?jestem z Sanoka .pozdrawiam
Hołowczyc20 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Kolego trewal zgłoś się do gregor-a 10
trewal Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Kolego trewal zgłoś się do gregor-a 10 możesz jakiś link podesłać ?nie mogę go znaleść
Hołowczyc20 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Proszę bardzo http://gregor10.pl/
trewal Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Proszę bardzo http://gregor10.pl/ dzięki;)
Rekomendowane odpowiedzi