majkel20 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 mógłbyś strzelić foto tak trochę z boku, żeby było widać czarny grill i ramki chrom na drzwiach? Też myślę o psiknięciu grilla, ale nie wiem jak to się będzie właśnie komponowało z chromem na drzwiach. Samo zdjęcie z przodu wygląda kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nie mam ramek na szybach. Tylko relingi mam srebrne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 zmiana n na pewno, teraz tylko dać resztę ramek w połysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nie mam ramek na szybach. Tylko relingi mam srebrne. I to najlepsza opcja. Super wygląda:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 a widzisz a ja ide calkiem w druga strone mam grille czarne a chcechromowane ej co to jest zderzak US? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zderzak bez miejsca na rejestracje. Po kolejnej przymiarce i głębszym zastanowieniu padła decyzja że kolor felg zostaje. Zostana tylko odswiezone ranty. Dzis rozkreciłem koła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_wlf Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Miód malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 W kombiaku wyglądają jeszcze lepiej Gratuluję dobrego koła Do tej przedniej czerni zmieniłbym relingi na czarne, albo nawet i polakierował w piano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomyk Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bardziej wykozaczonych felg nie mogłeś dobrać! Piękne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesleyvr6 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Swietne auto! kojarzę je z innego forum i tam je często podglądałem:wink: koło na sezon.. marzenie !! szkoda tylko że tak mało fotek:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Do tej przedniej czerni zmieniłbym relingi na czarne, albo nawet i polakierował w piano Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A moze stalowy szary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 pierwsza opcja robi szał,stalowy już nie ale to moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gies0 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 pierwsza opcja robi szał,stalowy już nie ale to moje zdanie +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 kolo miazga stalowy nieeee zostaw rude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ja bym przemalował, ten kolor się już znudził pomaluj na jakiś nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Bedzie klasyczny srebrny z grubym ziarnem. Jednak miedz nie pasuje do niczego w aucie.. ---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 00:39 ---------- Spy. 320mm na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satanko Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pięknie wygląda:) Koło w srebrnym będzie najlepiej wyglądać według mnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_s Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Klasyczny srebrny. , a co się stało z X5 felgami?? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_91 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Sprzedane. Ale zostana w Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi