Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wymiana rozrzadu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

dawaj do mnie, za tysiaka wymienię Ci ten szajs i jeszcze auto umyje i odkurzę

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

Niedawno mialem zalozyc taki zestaw z ASO w niemczech u znajomej i w ASO mowili cos o tym ze tam jest jakis tlumnik drgan ktory by sie zalecalo wymienic, a jest cholernie drogi wiec wychodzilo jakies 200€ za czesci, bez tego tlumika drgan to wychodzilo jakies 120€

w 1.6 tego nie ma

a 1,8 ma go? - Bo zdaje sie znajoma miala tego ADR-a i wlasnie patrzylem w necie na fotki i tez go na nich widze.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

Niedawno mialem zalozyc taki zestaw z ASO w niemczech u znajomej i w ASO mowili cos o tym ze tam jest jakis tlumnik drgan ktory by sie zalecalo wymienic, a jest cholernie drogi wiec wychodzilo jakies 200€ za czesci, bez tego tlumika drgan to wychodzilo jakies 120€

w 1.6 tego nie ma

a 1,8 ma go? - Bo zdaje sie znajoma miala tego ADR-a i wlasnie patrzylem w necie na fotki i tez go na nich widze.

1.8 ma a 1.6 nie ma:wink:

Opublikowano

w 1.8 jest ten element

koszt ok 250zł

Opublikowano
Chyba nie ma. Wlasnie znalazlem aukcje na niemieckim E-bayu czesci ASO- moim zdaniem nie ma na czym oszczedzac.:whistling:

Google-Ergebnis für http://ebay.ahw-shop.de/img/products/VW-Audi-Golf-A3--Zahnriemen.jpg

jest, jest

mam 1.8T to dobrze wiem

Opublikowano

Sorry, zle sie wyrazilem. Oczywiscie w 1,8 jest, a w 1,6 nie ma tlumnika drgan. Ten link co podalem jest do zestawu z zakonczonej aukcji do silnika 1,6.

Opublikowano
a w 1,6 nie ma tlumnika drgan

to już napisałem wczesniej

Opublikowano

:wink:

A i gwarancja na czesci jest (2 lata)

Opublikowano
a wiec dzwonilam do aso i cena rozrzadu z pompa 430 zl czyli nie jest kosmiczna:decayed:

więc nie warto się zatanawiać:) ja w zeszłym roku płaciłem około 400 złociszy za ori pasek,pompe wody i napinacz+uszczelniacz na wał co nie było mi potrzebne:)

Opublikowano
a wiec dzwonilam do aso i cena rozrzadu z pompa 430 zl czyli nie jest kosmiczna:decayed:

więc nie warto się zatanawiać:) ja w zeszłym roku płaciłem około 400 złociszy za ori pasek,pompe wody i napinacz+uszczelniacz na wał co nie było mi potrzebne:)

dokladnie nie ma nad czym sie zastanawiac jak kupowac to tylko w aso i tak tez zrobie

Opublikowano

Przy silniku z kosiarki to i ASO rozrząd jest tani. Przy V6 /V8 ASO może już nieco przygnieść.

Opublikowano
Przy silniku z kosiarki to i ASO rozrząd jest tani. Przy V6 /V8 ASO może już nieco przygnieść.

ja nie komentuje kolego Twojego silnika chodz mogla bym to prosze Ty tez nie komentuj innych aut bo nie po to watek zakladalam

Opublikowano

ja nie komentuje kolego Twojego silnika chodz mogla bym to prosze Ty tez nie komentuj innych aut bo nie po to watek zakladalam

spoko spoko :decayed: