Gość Edyta Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 no Edyta jest wiem sama nie mogę się nacieszyć cacy wyszło tego tu brakowało a do tego taxi rs dziś było:grin:
Gość Edyta Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 ładnie jest s-line :kox: najlepsza bo moja niunia:kox: no z s-lina jestem zadowolona:decayed: jedna rzecz do rezania mniej
spidzior Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 ladnie ladnie...... widze ze mody w jak najlepszym kierunku..........
adadur Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 No ładnie ładnie ... ale czy kładąc instalcję w drzwiach przewidziałaś podświetlane klamki ... nawet jeśli ich nie wyrazasz to zawsze będzie to P&P. Teraz skupił bym sie na podświetleniu wewnątrz - m.in na podświetlenie led w przednim panelu oświetlenia i na nogi z przodu i tyłu ... podsufitka czarna jest w planach? Listwy wew. S-line pojawią się? No i RNS-E ... co jak co ten sprzęt się sprawdza, w moim odczucia żadna przenośna navi nie zastąpi wygody jaką daje RNS-E.
pablo_ua4 Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgadzam sie co do RNS-E ale ja to zawsze sie boje o niego jak sie autko zostawia w dziwnych miejscach bo to nie kosztuje 5zl:facepalm:
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 No ładnie ładnie ... ale czy kładąc instalcję w drzwiach przewidziałaś podświetlane klamki ... nawet jeśli ich nie wyrazasz to zawsze będzie to P&P.Teraz skupił bym sie na podświetleniu wewnątrz - m.in na podświetlenie led w przednim panelu oświetlenia i na nogi z przodu i tyłu ... podsufitka czarna jest w planach? Listwy wew. S-line pojawią się? No i RNS-E ... co jak co ten sprzęt się sprawdza, w moim odczucia żadna przenośna navi nie zastąpi wygody jaką daje RNS-E. mam ten rarytas ze lampki juz byly co do podswietlenia wnetrza wlasnie tak mysle czy by tego nie ogarnac:whistling: no i co do RNS-E to predzej uda mi sie mojego do tego przekonac jak do czarnej podsufitki niestety:facepalm: plany plany jakies zawsze sie znajda:naughty:
kivlov Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Kurcze, że ja prędzej tego nie widziałem? Napisz mi na PW ile Cię to wyszło. Przednich nie chciałaś troszkę przyciemnić?
Gość Edyta Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 moze i bym chciala ale jadac do domu przejezdzam kolo komisar:decayed: a u nas troche sie do tego czepiaja no i wiesz ja duzo latam niunia to do 3city czy po okolicy i bedzie kusilo gliny by zatrzymac wiec wolalam nie ryzykowac:wink: reszta na pw:decayed:
kivlov Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 No w sumie racja, ale zawsze ładniej wygląda , ale i tak bardzo ładnie wyszło. Sami proponowali odcień czy sama wybrałaś? Czekam na PW
Gość Edyta Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 odcien sama wybieralam pokaze ci co ma:wink: mowisz co chcesz i tyle ew mozesz sie Jacka doradzic no przod fajnie wyglada bo obok mojej stal jego rs to mogla sobie obadac jak to wyglada, naprawde jest super ale wiesz lepiej nie ryzykowac:whistling:
wladi Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Edytka skąd masz dwa tempomaty ja też chcę A ogólnie furka pikna:wink:
Gość Edyta Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Edytka skąd masz dwa tempomaty ja też chcęA ogólnie furka pikna:wink: jeden z audi drugi z dafa a jak
Gość Edyta Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 no i w końcu u mnie jeszcze raz dzięki domin79 za ogarnięcie tematu no i za podpięcie kompa ano i podziękowania dla HarryH za pomoc przy wyciągnięciu a to to już nie wiem czyja sprawka w drodze do BT ---------- Post dopisany at 16:56 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ----------
Rekomendowane odpowiedzi