Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A3 1.9 TDI ASZ 220km/470nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nowe sprzęgło on board, fmic już leży w garażu :kox: Teraz powolutku kompletuję orurowanie, szukam gtb i w wakacje rzeźbimy pełną parą :decayed:

---------- Post dopisany at 12:57 ---------- Poprzedni post napisany at 12:44 ----------

I felgi też właśnie kupiłem :banan::banan::banan: Jeszcze tylko oponki :decayed:

Opublikowano
Nowe sprzęgło on board, fmic już leży w garażu :kox: Teraz powolutku kompletuję orurowanie, szukam gtb i w wakacje rzeźbimy pełną parą :decayed:

---------- Post dopisany at 12:57 ---------- Poprzedni post napisany at 12:44 ----------

I felgi też właśnie kupiłem :banan::banan::banan: Jeszcze tylko oponki :decayed:

poka poka to koło :wink: to szprychowe? :wink:

Opublikowano

A3 to taka seksowna blondynka ale z płaską d*pą ;)

Świetny silnik, zapewne taki był zamiar co by później uderzyć z grubej rury. W jakie stado mniej więcej celujesz ??

W Rzeszowie kolega jeździ A3 ATD które było strojone u Rogala --> CHIPTUNING R-Performance Miażdży suty :wink:

Opublikowano
  • Autor

Koło pokażę jak będzie na aucie :kox: Tommy, celuję w deczko więcej :decayed: Sprzęgło niby wytrzymuje ponad 500nm, a 400nm przy 2tys. :banan::banan:

Opublikowano
Koło pokażę jak będzie na aucie :kox: Tommy, celuję w deczko więcej :decayed: Sprzęgło niby wytrzymuje ponad 500nm, a 400nm przy 2tys. :banan::banan:

Czyli jednym słowem chcesz zbudować mega zamiatarę z tej A3 :decayed: A co z heblami? masz jakiś plan ? :wink:

Opublikowano
  • Autor

Na razie powiem szczerze, że seryjne hamulce na prawdę bardzo dobrze hamują. Kumpel mi powiedział, że mam płyn hamulcowy do wymiany i będzie jeszcze lepiej, bo ten jest już tak czarny, że podejrzewa, że nikt nigdy tego nie zmienił :decayed: To jest jednak mała buda, więc jak będzie lipa to wrzucę po prostu 312 :whistling:

Opublikowano

Nie zgodziłbym się, że A3 ASZ hamuje jakoś rewelacyjnie ale to może dlatego, że mam porównanie do 312:whistling:

Opublikowano
  • Autor

Pewnie tak, na razie wystarcza. Większe hamulce jakoś kosztem nie porażają, więc jak coś to zmienię :decayed:

Opublikowano

jak cos to mam spowalniacze 314 ze swojej a6 jak ci podpasuja to mozemy sie dogadac

Opublikowano
  • Autor

Na razie jest ok, będzie trzeba to coś podziałam.

Naciapane z kalkulatora :)

---------- Post dopisany 11-05-2013 at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany 10-05-2013 at 20:38 ----------

No i jednak nadal jestem bez felg, bo gość z tablicy poleciał w kulki i sprzedał komuś kto przyjechał osobiście mimo, że wszystko już miałem ugadane i zaklepane :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

i to mi się niestety nie podoba w tym portalu bo brak jest odpowiedzialności za "wirtualne" zobowiązanie. Na szczęście nie miałem takiego przypadku (bo nie miałem żadnej transakcji) ale obawiam się, że sprawa cywilna w tej akurat kwestii mogłaby się różnie zakończyć - nie czytałem do końca postanowień i regulaminu więc nie jestem oblatany w postanowieniach tej aukcji. Nie wykluczam opcji, że tak można postąpić z kontrahentem ale jak już napisałem - nie jestem dość wtajemniczony aczkolwiek przykro się czyta ww. posty.

Opublikowano
  • Autor

Oponki kupiłem, jeszcze przed chwilą wyhaczyłem okazję na allegro :naughty: Felgi też już dogadane, więc jest git :kox:

---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 01:06 ----------

Felgi kolejna lipa, bo spawane o czym nie było wspomniane w aukcji :doh: Na szczęście zdążyłem się wycofać.. Poszukiwania trwają... :whistling:

Opublikowano

Dlatego felgi odbiera się osobiscie:wink:

Tez kupiłem koła w aukcji wszystko pięknie a jak przyszly to krzywe i spawane:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

3379980742_31a063dfe5_b.jpg a może tak? :eusathink:

---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ----------

3638246687_230e56a4fd_b_copy.jpg

Opublikowano

Druga opcja ciekawa choć najlepsze dla niej były by prosiaki :decayed:

Opublikowano

Druga :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nie no, bo zastanawiam się czy nie kupić tych felg rs4, bo są taniutkie, tyle, że do renowacji. I mógłbym walnąć jaki kolor chcę :kox::kox::kox:

Opublikowano

Miałem takie na a4 srebrnej. Dobrze to wygląda :wink:

Opublikowano

Opcja nr 2 :thumbup1: Tylko nie wiem jak Ty tam wjedziesz po blok na tej glebie :whistling: Ja 3 razy przyebałem na tych płytach...raz skrzynią i 2 miską :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Ja zajeżdżam od drugiej strony :decayed: Tylko raz jechałem tak jak Ty i to był ostatni raz :decayed:

---------- Post dopisany 17-05-2013 at 11:47 ---------- Poprzedni post napisany 13-05-2013 at 19:40 ----------

Felgi kupione, wysłane, nie ma już odwołania :banan::banan::banan: