Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A3 1.9 TDI ASZ 220km/470nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
w ostowie sie sprawdzimy:decayed:

Twój to jest nieobliczalny, boję się :naughty: A tak serio to może kiedyś w Czewie, bo w Ostrowie będzie ze mną moja druga połówka, która by mnie za to za***ała :polew:

Adrian, GTB będzie w przyszłym roku, ale 1756, bo gtb22 za wolno wstaje wg mnie... Objechałem golfa 220km 440nm na gtb22...

Opublikowano

Jasne Duds wykręcaj jak zawsze :whistling: U nas było to samo, bo Ada była :whistling:

:decayed:

Opublikowano

duds, orientujesz się jak jest z przednimi lampami jeśli chodzi o wsadzenie poliftów do przedlifta? też trzeba ciąć?

Opublikowano

też trzeba :wink:

Opublikowano

Gtb22 wcale późno nie wstaje, chyba ze jest zle przerobiona

Opublikowano
  • Autor

No nie wiem, w każdym razie z dwójki jak poszliśmy to była mega przepaść... Uciekłem na dwie długości od razu, potem równo szliśmy.

Opublikowano

Sluchaj ja nie wiem czy wolno wstaje. U mnie na 3 biegu pompowala 1.6bara przy 2tys a na 4 biegu 2 bary 2tys. poszukam gdzies wykresu to pokaze wstepne strojenia 3 bieg i 4 bieg

Opublikowano
Jasne Duds wykręcaj jak zawsze :whistling: U nas było to samo, bo Ada była :whistling:

:decayed:

Uwierz lub nie, ale chłop na rację żeby przy niej nie głupieć :banan:

Opublikowano
  • Autor

Miałem nie robić audio, ale jednak robię :grin: Na razie kupiony wzmak 4-kanałowy 2x300W RMS :kox: Do tego nowa skrzynia Cadence 250W RMS. Niestety przed zlotem nie dam rady, bo nie ma mi kto tego podłączyć, bo chcę się wpiąć w kostkę ori subwoofera :doh:

Opublikowano

Sam to ogarnij :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nie jestem dobrym elektrykiem, nie mam nawet schematu kostki ori suba :decayed: Ale już ziomka ogarnąłem i może jeszcze w piątek rano się uda :jerk:

Opublikowano
Nie jestem dobrym elektrykiem, nie mam nawet schematu kostki ori suba :decayed: Ale już ziomka ogarnąłem i może jeszcze w piątek rano się uda :jerk:

Ty brak chęci masz po prostu :decayed: Po co płacić komuś jak można zrobić samemu :wink:

Opublikowano
  • Autor

Za flaszkę będę miał zrobione :przebiegly: A kable sam poprowadzę :wink:

Opublikowano

Widzisz...gdybyś był we Wrocku to w przeciągu godziny od zera bym Ci to odpalił :whistling::decayed: a tak...czekaj do piątku :decayed:

Opublikowano

nie wpinaj sie w kostki subwoofera, kładź nową instalacje, te fabryczne przewody to śmiech na sali:whistling:

plus od aku, minus gdzieś z bagaznika, sygnał do radia, chincze do radia, od wzmaka do głosników kable nowe, a starą instalke zostaw wpisdu, ona przyda Ci sie przy sprzedazy jak włożysz stare głosniki:whistling:

Opublikowano
nie wpinaj sie w kostki subwoofera, kładź nową instalacje, te fabryczne przewody to śmiech na sali:whistling:

plus od aku, minus gdzieś z bagaznika, sygnał do radia, chincze do radia, od wzmaka do głosników kable nowe, a starą instalke zostaw wpisdu, ona przyda Ci sie przy sprzedazy jak włożysz stare głosniki:whistling:

+1

Opublikowano

jak serio tez wzmacniacz ma wydajnosc 600 RMS to potrzebujesz kabla zasilającego

http://www.audiosklep.pl/necom-kabel-zasilajacy-35-mm2-p-3166.html:wink:\

ja mam u siebie 2 wzmaki. jeden 4x60w RMS i jeden w mostku 240 W RMS.

i idzie to kablami 25 mm :wink: i to jest takie minimum

Opublikowano
  • Autor

Plus idzie do aku, minus w bagażniku a sygnał zamiast z radia to ze starej kostki. Tak samo miałem w a4 i wszystko było git :decayed: A co do grubości kabla to kurde ja mam chyba jakiś 10mm2, bo za gruby to on nie jest. Zobaczę co mi powie fachura w tej dziedzinie. W sumie może Magic masz rację, jutro się zorientuję czy mam takie kable jak coś na miejscu, a jak nie to zamówię, bo to nie majątek :wink:

---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

Magic, tylko, że u mnie to będzie skrzynia ze wzmaka i ori głośniki tył to może nie będzie taki gruby potrzebny? Idę zmierzyć jaki jest ten mój :decayed:

Opublikowano

10mm Ci starczy, mam tyle u siebie:wink: no chyba że wleci kolejny wzmak to grubszy sie przyda

Opublikowano
Miałem nie robić audio, ale jednak robię :grin: Na razie kupiony wzmak 4-kanałowy 2x300W RMS :kox: Do tego nowa skrzynia Cadence 250W RMS. Niestety przed zlotem nie dam rady, bo nie ma mi kto tego podłączyć, bo chcę się wpiąć w kostkę ori subwoofera :doh:

ogarne Ci to na zlocie