radimm Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 radimm chodzi mi o pomarańczowy zwykły jak pomarańcza i jak możesz to grill też w ten kolorek i sciema szybek przydała by się coś postaram się zrobić
junior_tdi Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 JUZIU przypomniał mi się czarny golf mkIV z kołami pomalowan na czerwień CANDY RED: _DSC0117.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl _DSC0145.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl _DSC0148.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl zzzap1.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl wg mnie mega w połączeniu z czarnym lakierem
JUZIU Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 junior tdi moim zdaniem ten czerwony za ciemny jest do czarnego kolorku:wink: albo pomarańcza albo polerka u mnie wchodzi w gre:wink: ale dzieki za rade:hi:
duffy Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 ten kolor kół nie pasuje, ogólnie furka mocno odmłodzona może zderzaki s4 na tył? polecam
slo Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 zakładasz tą felge w 19 calach ? bo na zdjęciu jest 19 cali
JUZIU Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Opublikowano 25 Lutego 2013 zakładasz tą felge w 19 calach ? bo na zdjęciu jest 19 cali nie felga będzie w 18 calach:decayed: ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- Dorzuciłbym jedynie polifty na tył, konsolę poliftową i FISa Poza tym git Pokaż nowe fele, bo te tragiczne polifty z tyłu już od tak dawna są ze zapomniałem o nich napisać tak z tyłu wygląda ---------- Post dopisany 25-02-2013 at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany 21-02-2013 at 22:31 ---------- Pany jak zaciski też pomaluje w pomarańcze to nie będzie lipa?
slavko87 Opublikowano 25 Lutego 2013 Opublikowano 25 Lutego 2013 jak dasz alusy w pomarancz to zaciski dalbym czarne co by sie nie zlewaly pomaranczowe z kolem
JUZIU Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 wpadł wydeszek końcowy eisenmann-a i powiem że jest super efekt jak na R4, wcześniej miałem wycięty śrdkowy Tłumik i seryjny końcowy ale po zamontowaniu eisenmann-a na taki przelocie to łeb rozrywało w środku i na zewnątrz też ale jak zamontowałem śrokdowy to teraz jaet naprawde miodzio:wink: w środku cicho i zaczyna odzywać sie jak przepystnica w pełni otwarta. poztym auto wkońcu po korekcie i na hamowni wypluło tylko 213km bo odme miałem całą rozj.... i nie dość że nieszczelonść powodowała to i stukowe ale już wszystko ogarnięte więc myśle że około 220-230km jest:decayed: Foty wydeszku dodam jutro
czorny_07 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 pytam, bo też chce zakupić, a nie jestem przekonany
Dev Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 fajna żmija :decayed::decayed: gratki wyniku :thumbup1:
JUZIU Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 pytam, bo też chce zakupić, a nie jestem przekonany mi tam odpowiada, wiadomo różni się od ori ale jak ktos nie orientuje się w tamacie to dla niego różnicy nie ma a różnica w cenie to kosmos:wink: ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- fajna żmija :decayed::decayed:gratki wyniku :thumbup1: dzęki:wink:
Rekomendowane odpowiedzi