Opublikowano 28 Lutego 201214 l Autor Wąż na upartego mógłby zostać, tylko dysza w pistolet inna Ten Wagner ma regulacje ciśnienia? Czy daje ciągle stałym?? Podjadę jutro do tego sklepu i podpytam jaka dysze musiałbym kupić żeby malować. Jaką farbę Ty chcesz rzucać? czy ma jakas regulacje nie wiem raz go widziałem dopiero na firmie kowi daje 1k i jutro rano czekam pod Twoim blokiem na opony nie starczy odpada, za tysiaka stoja avusy na alegro ale opony po 3mm, noi 4 szt:tongue4:
Opublikowano 28 Lutego 201214 l czy ma jakas regulacje nie wiem raz go widziałem dopiero na firmie Mieszkałbyś bliżej, to pożyczyłbym Tobie pistolet lakierniczy z kompresorem
Opublikowano 28 Lutego 201214 l Autor Mieszkałbyś bliżej, to pożyczyłbym Tobie pistolet lakierniczy z kompresorem w sumie moze bym i zapytał znajomego lakiernika, ale i tak pewnie nie pozyczy bo mu chleb zabieram
Opublikowano 29 Lutego 201214 l To go zapytaj ile chce za pomalowanie, bo nie raz czasem nie warto się samemu męczyć
Opublikowano 1 Marca 201214 l Byłem pytać o dysze i babka trochę nie ogarnięta W piątek ma być niby jakiś koleś, który temat ogarnia
Opublikowano 5 Marca 201214 l Autor Opony kupione 3sztuka widac miała gwozdzia, no ale zobaczymy nazywo jak przyjdą, podobno 8mm:bag:
Opublikowano 5 Marca 201214 l Autor Kowi a jakie masz alusy do tych opon ? zerknij strone wcześniej, oklepany wzór:whistling:
Opublikowano 5 Marca 201214 l Autor jaka firma kapci? Marka: Bridgestone Model: Potenza RE 050A Indeks prędkości: Y Indeks nośności: 85 Stan bieżnika: 8mm Rok produkcji: 2008
Opublikowano 5 Marca 201214 l jaka firma kapci? Marka: Bridgestone Model: Potenza RE 050A Indeks prędkości: Y Indeks nośności: 85 Stan bieżnika: 8mm Rok produkcji: 2008 elegancko! ciekawy jestem jak się naciągną. U mnie w temacie możesz zobaczyć jak pirelli p zero nero 215/40 naciągneły się na 8.5J.
Opublikowano 5 Marca 201214 l Nośność 85 nie za mało? To 515 Kg na koło w sumie, więc chyba ok ---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 14:00 ---------- A co do foto z allegro, to już mi się nie podoba, że opony się tak świecą... Słynny chwyt oponiarski Oby były ok