Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj od ponad miecha dopiero udało sie sciaganc hajs od wszystkich za grupowe zamówienie, teraz to juz 2-3tyg i jest w polsce:kox:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 325,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dzisiaj od ponad miecha dopiero udało sie sciaganc hajs od wszystkich za grupowe zamówienie, teraz to juz 2-3tyg i jest w polsce:kox:

:thumbup1::thumbup1::thumbup1: w sumie to akurat tak się zacznie sezon :) bo narazie to jeszcze trochę zimno na letnie gumy

Opublikowano
  • Autor

:thumbup1::thumbup1::thumbup1: w sumie to akurat tak się zacznie sezon :) bo narazie to jeszcze trochę zimno na letnie gumy

eee tam, gdyby te opony mi przyszły dzisiaj to week juz na letnich, w tatym roku równo 5 marca załozyłem letnie, w dzień przeglądu, w tym roku bixy przeszły bez problemu, koleszka nie widział tego jeszcze, powiedziałem że to exclusive wyposazenie z RS4 dlatego tak mało tego:polew:

Opublikowano
zmiesci sie , et 18 amerykańce robia to rant felgi z tyłu wystaje o całą swoją serokosć, wiec co to jest et30, to bedzie na równo z błotnikiem

Dystanse przyszły:naughty: a opony nie:wallbash: w następnym tygodniu wszystko wleci na auto, prócz najwaznieszego... gwintu

http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum A4/2012-03-08-050.jpg

przymierz wujek je czy cie wejda na piaste, bo na 90% trzeba bedzie je jeszcze w srodku zebrac :eusathink:

miałem takie, odsyłałem bo nie weszły na piastę

Opublikowano
  • Autor
zmiesci sie , et 18 amerykańce robia to rant felgi z tyłu wystaje o całą swoją serokosć, wiec co to jest et30, to bedzie na równo z błotnikiem

Dystanse przyszły:naughty: a opony nie:wallbash: w następnym tygodniu wszystko wleci na auto, prócz najwaznieszego... gwintu

http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Forum A4/2012-03-08-050.jpg

przymierz wujek je czy cie wejda na piaste, bo na 90% trzeba bedzie je jeszcze w srodku zebrac :eusathink:

miałem takie, odsyłałem bo nie weszły na piastę

nawet mnie nie denerwuj:wallbash: musze sprawdzić

Opublikowano

mówię o aluminiowych z alledrogo 15mm, były po jakieś 160zł/2szt, nie weszły na piastę z tyłu, a z przodu nie mierzyłem:eusathink:

Opublikowano
  • Autor

no ja mam pewnie te o których mówisz, ale po 145zł ze śrubami 2szt pod piaste 57.1. Po komentarzach nie widać żeby cos nie pasowało

Opublikowano
no ja mam pewnie te o których mówisz, ale po 145zł ze śrubami 2szt pod piaste 57.1
szukaj tokarza :thumbup1:
Opublikowano
  • Autor

Moze sie obejdzie

Opublikowano
Moze sie obejdzie

oby :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

napisałem PW do tych "zadowolonych klientów" czy są usatysfakcjonowani zakupem, czy była wizyta u tokarza

Opublikowano

do garażu i koło zrzuć, a nie doope ludziom trujesz:jezyk::dancing:

Opublikowano
  • Autor

w sobote dopiero:jerk: dzisiaj moze gumy przyjdą

Opublikowano

Mi chodzi o to żeby się ładnie chowało w nadkole bo chce zejść jeszcze w dół a na dodatek mam szersze gumy :disgust:

Jak założysz to zrób foto jak głęboko są na tyle :wink4:

Opublikowano
  • Autor

bez dystansów spokojnie sie schowają przy et 45, ale zebyś miał efekt jak w tym granatowym sedanie US musisz mieć kapcie 215/35. jak przyjdą gumy bedzie sesja, póki co nie przyszły:facepalm:

Opublikowano

marudzi jak stara baba:dziura:

Opublikowano

Z przodu na pewno wlezą, ale tył... możliwe :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ja bym powiedział odwrotnie

mało amerykanców ogladacie z tyłu ładują et18 z naciągiem i dopiero felga wystaje:kox:

Wkurfia mnie koleś od opon:wallbash:

Opublikowano

Ale mi chodzi o dystanse i otwór w środku ;)

Opublikowano

wiem że ET 45 się chowa w nadkole ale wadzi o nakrętkę gwintu dlatego muszę wysunąć trochę ale nie wiem ile żeby znów wadziło o nadkole :confused4: