Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3 :decayed:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

chociaż widze że RS ma dwa rozmiary et, jak jest 5x100/5x112 to jest tył et38, przód et35, a jak 5x112/5x120 to juz bardziej do przyjecia et45:decayed:

Ma ktos moze fotke pod ręką jak lezy 9,5 przy et30-32 z tyłu w Q:naughty:

Opublikowano

zostaw jak jest. moim zdaniem, z tego co pokazałeś, to jedyne sensowne wyjście

Opublikowano

10.5 ale nie wiem jakie et mają felgi z masserati quatroporte

201212311180.jpg

jak chcesz moją Ci podeśle na przymiarke 9.5 et33:decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie no nie bedziemy felgi przez pół polski wysyłac tylko na przymiarke:grin: było by blizej to bym podjechał:jerk:

te 10,5 chcesz u siebie zostawić:naughty:

Opublikowano

To znajomy do s4 będzie wciskał i jest na dobrej drodze:naughty:

Nic nie obiecuje.ale może mi sie uda z nim zgadać to sie przymierzy u niego moje 9.5:wink:

Opublikowano
  • Autor
To znajomy do s4 będzie wciskał i jest na dobrej drodze:naughty:

Nic nie obiecuje.ale może mi sie uda z nim zgadać to sie przymierzy u niego moje 9.5:wink:

dobrze by było:wink:

rozgladam sie za czymś z rantem:jerk:

Opublikowano

może zw2:naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
moje zdanie znasz :decayed:

wiem:grin:

ale decyzji nie moge podjać, w tygodniu jade zawieche robić i ten przegub w końcu:wink: i mozna powoli bedzie go opuscić:jerk:

---------- Post dopisany 06-04-2013 at 12:27 ---------- Poprzedni post napisany 01-03-2013 at 20:21 ----------

Zima daje sie we znaki:whistling:

Jak ktoś zdecyduje sie na glebe zimą i ma osłone silnika to niech szykuje sie na zbieranie śniegu przez wloty w zderzaku, rozwiazanie to zakup kratek zaslepionych id wolnossaków o ile ma sie FMIC:whistling: inaczej bedzie tak jak na zdjeciach, jak dojechałem na warsztat to przód siedział z 60cm od tego ciezaru:facepalm:

20130404_104042_zps6282673a.jpg20130404_104028_zpsedb014a7.jpg20130404_104102_zps6def61e1.jpg20130404_104152_zps03cc120a.jpg20130404_104607_zps5c5a26dc.jpg

idealnie zakonserwowany:grin: nadkole za 20zł nie wytrzymało tego:facepalm:

Opublikowano

Gwint nierdzewka to jest jednak to :banan: jakieś tanie TA było by po zimie nie do ruszenia:-(

Opublikowano
  • Autor

no zobaczymy jak sie bedzie odkręcać, planuje w tygodniu już opuscić dziada:whistling: felgi narazie zostaja takie jak są, nie mam w ogóle pomysłu:kwasny: na którejs fotce widziałem porównanie 2 B5 na jednej flaty a na drugiej RSy i jakos ta 18ka to mala sie wydaje:facepalm:

teraz to i tak musze audio reanimować, jest dylemat nad zakupem wzmacniacza nowego:whistling:

tak pozatym

DSC05507_zps5ddd1500.jpg

Opublikowano

ja swojego MTSa zamalowałem pastą miedzianą, owinąłem streczem i trytytkami zabezpieczyłem, modlę się żeby był cały po zimie i dał się kręcić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

mój tez jakimś smarem posmarowany, no ale okaże sie w tygodniu czy cos to dało:decayed:

Słyszał ktos o takim wzmaku

http://www.caraudiosklepy.pl/excursion-hxa-45-p249.html

Opublikowano
mój tez jakimś smarem posmarowany, no ale okaże sie w tygodniu czy cos to dało:decayed:

Słyszał ktos o takim wzmaku

http://www.caraudiosklepy.pl/excursion-hxa-45-p249.html

kolega miał kiedyś taki w Escorcie RS i robił miazgę

junior ten co pokazujesz to ja miałem kiedyś ale inny model i też dobrze sobie radzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dobra pakiet lato wpadł na auto.. miały być inne koła, ale alegro nie ma nic dla mnie, teraz jak cos to tylko 18ka wchodzi w role, zakupiłem nowe opony(dziękuwa wujas:hi:) to szkoda je oddawać...

20130416_162841_zpsbc82750c.jpg

Wleciał emblemacik MTM, ale krzywo sobie go nakleiłem:facepalm: moze kiedyś poprawie:facepalm:

DSC05523b_zps1cd3d84e.jpg

Dzisiaj przyszedł nowy wzmak (dzięki criss:hi:) teraz musze obrobić kable i go jakos na stałe zamontować.. bo jednak to gabaryt jest

DSC05529_zps4fc7333b.jpg

Co do gleby standardowo 61cm, z przodu wleci dystans i bedzie tak

20130416_175047_zpsc2036a3a.jpg

Na tył mozna by dać dystansz powodzeniem 17mm, no ale zostaje jak jest narazie, a tu reszta pikczersów

DSC05527a_zps16079a8e.jpg

DSC05524a_zps977fb0ef.jpg

DSC05516_zps49cbfa74.jpg

szalikowiec_zpsbea7432a.gif

wiem...

końcówka wydechu leży w bagazniku, a wycieraczka do zdemontowania bo zaprzestała działać...

Opublikowano

fajnie siadły te falkeny:thumbup1:

one są bez rantu, prawda?

Opublikowano

piękności :wink:

Opublikowano
  • Autor
fajnie siadły te falkeny:thumbup1:

one są bez rantu, prawda?

jakis tam rant sie wdaje ze jest, ale nie to co w potenzach, tutaj odsłoniła sie krawędź felgi dosc wyraźnie:wink: ogólnie z opon jestem zadowolony, jeszcze nie testowałem ich co prawda jak tam przy 200 hałasują czy coś, ale chyba nie bedzie źle, do 150 jest w miare cicho, zreszta i tak zaraz bedzie grało:grin: osłone pod silnikiem ma zdemontowaną to teraz nie słychać że czymś szuram, ale krótki gumowy próg zawadzam nawet pod skosem:facepalm: chyba jest nizej niz w zeszłym sezonie jednak.

teraz zostaje mi szybe przednia oagarnąć, tylną klape w końcu uzbroić, bo tam nic nie ma:facepalm: noi głosniki przednie zmienić, takie tam skromne plany, a w sezonie coś sie wymyśli jeszcze:whistling: