Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a w 17 czy 18??

17ki są et45

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no wlaśnie to samo mnie trzyma, jakby były drogi takie jak się należy to już by mi je kurier wiózł, i zawiecha do ziemi :good:, a tak to :sick3:

ale Kowi mówię Ci nie pchaj się w 17", bo bedziesz zalowal, i na następny sezon zmieniał na 18" :naughty:

Opublikowano

slpy... nie zasada... mialem 18", potem 2 komplety 17" potem 19" i teraz znow 18"...;) kto co lubi. wg mnie avus 17... calkiem luc felga i mocna jak choooj

Opublikowano
  • Autor

no wlaśnie to samo mnie trzyma, jakby były drogi takie jak się należy to już by mi je kurier wiózł, i zawiecha do ziemi :good:, a tak to :sick3:

ale Kowi mówię Ci nie pchaj się w 17", bo bedziesz zalowal, i na następny sezon zmieniał na 18" :naughty:

jak będe miał ciagle jakieś cyrki to następnego sezonu nie będe miał w b5 :gwizdanie: załozenie miałem że jeżdze nim do końca studiów a tu jeszcze dwa semestry mi zostały wiec jak nie patrzeć sezonik i czas myśleć o czymś żwawszym

A z 18kami w tym wzorze ciezko przegladam to alegro i nic w terenie nie ma, wszystko daleko że jechac sie nie opłaca :gwizdanie:

slpy... nie zasada... mialem 18", potem 2 komplety 17" potem 19" i teraz znow 18"...;) kto co lubi. wg mnie avus 17... calkiem luc felga i mocna jak choooj

No własnie, Rafalekx ma takie 17ki i naprawde wizualnie one wydaja sie wieksze, a jak by jeszcze pomalowac wnętrze felgi na czarno(w moim przypadku na odwrót) to ramiona staja sie dłuzsze :naughty:

Opublikowano

no moze i tak, tylko wg mnie te avusy w 17 nie robia już takiej roboty jak 18 :przebiegly:

ale jak mówią gusta są jak dooopa kazdy ma swoją

takze co się komu podoba :wink4:

chill :cool1:

Opublikowano

No własnie, Rafalekx ma takie 17ki i naprawde wizualnie one wydaja sie wieksze,

Ktoś mnie tu wspomina :decayed: aż czkawki dostałem :naughty:

No one wydają się większe szczególnie z większej odległości, jak jedzie auto a Ty idziesz chodnikiem to pierwsza reakcja ooo spora fela :good: Z bliska już wcale nie wydają się takie duże :rolleyes: 18'' to tylko te z modelu B6 avus II :good: Takie jak ma topor i takie jak pomalowałeś na VT :tongue4: Bo te co mówisz że masz czarne do kupienia to avus I i nie będzie to wyglądało korzystnie w takim malowaniu :no: Poza tym ja się nadal upieram przy tym, że jesli avus I to tylko z S6 czyli 8J et 35 :decayed: Wg mnie wygląda korzystniej na aucie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

kowi pier**l felgi prze c**je jezdza na 16 :decayed:

:kox:

Oddałem swoje padło na pare poprawek noi zmiane zawieszki :wink4: jak odbiore zobaczymy jak nisko lata na 16kach :decayed:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 08:57_________________________________________________Noi po zabiegu filtry wymienione, ale miałem nie zaciekawą przygode przy 2tys obr takie szarpniecia jak by zapowietrzony układ paliwa, po chwili przestało troche przegoniłem i znowu ten bład iglicy wtryskiwacza ;(

Auto zglebione, ale cos mi sie wydaje ze to nie będzie -20 :gwizdanie: zwłaszcza tył, czy amortyzator jest odpowiedzialny za wyskość auta czy kompletnie nie ma wpływu? bo bym z chęcia podniósł tył :rolleyes:

tak stoi obecnie

dscn8684.th.jpgdscn8683.th.jpg

Jutro zrobie fotki z tego samego miejsca co wcześniej robiłem

A tu taki jeden szoot

dscn8686f.jpg

Coś mi sie zdaje że będe musiał przyjrzeć sie pompie wtryskowej :confused4:

Opublikowano

przód dalej kupowato, jak u mnie :gwizdanie:, a tył to Ci pięknie siadł, u mnie na -40mm i przy 46% skutecznocsi wyzej siedzi :shocked:

Opublikowano

Z tego co wiem amor ma się nijak do wysokosci zawieszenia :mysli:

Opublikowano

przód dalej kupowato, jak u mnie :gwizdanie:, a tył to Ci pięknie siadł, u mnie na -40mm i przy 46% skutecznocsi wyzej siedzi :shocked:

dużo daje małe kółko tutaj :wink4: na 18tkach by wyżej stał... u mnie i Keżora jak zimówki pozakładaliśmy to się opony w 15tkach w nadkola chowały :decayed:

Kowi zrób coś z tym przodem bo tragicznie to wygląda :mysli:

Opublikowano
  • Autor

przód poszedł tyle ile chciałem, ale tył to naprawde siedzi nisko :gwizdanie: dodam że z przodu siedzą amory z mojego a sprężyny sportowe, a z tyłu poleciał cały komplecik bez rozbierania z sedana i to też moze mieć jakis jednak wpływ :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 19:53_________________________________________________Somes przód stoi dla mnie tak jak chciałem jest tam z -30 wzgledem tego co maiłem w serii :decayed:

Opublikowano

zmierz wysokość, od błotnika do ziemi, tyle że teraz bedzie to troszkę mało miarodajne, bo stoisz na 16 :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

zmierz wysokość, od błotnika do ziemi, tyle że teraz bedzie to troszkę mało miarodajne, bo stoisz na 16 :kwasny:

Spoko wtedy też stałem na 16kach, jutro zrobie fotke w tym samym mijescu co robiłem i bedzie mozna wizualnie porównać, narazie z tą moja glebą jak sierota jeżdze :polew:

Opublikowano

albo przód w dół albo tył w górę... ja bym posadził przód :naughty:

Opublikowano
  • Autor

albo przód w dół albo tył w górę... ja bym posadził przód :naughty:

Raczej tył bym chciał wynieśc do poziomu 1BE jest na to jakaś rada :mysli:

Nie moge zbytnio z tym szaleć bo cos mi sie zdaje że na dniach będe pompe do regeneracji oddawał :wallbash: bo dzisiaj pokazała klase na drodze :fool:

Opublikowano

narazie z tą moja glebą jak sierota jeżdze :polew:

nie gadaj pan :tongue4: zobacz jaki setup na zime miałem

05d4c3b7ef51ee47.jpg

:decayed:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 20:02_________________________________________________Mówię Ci dawaj przód na glebę bo jak założysz większe koło to będzie koza :thumbdown:

a z pompką co Ci się dzieje? :cool1:

nie chcesz kupić? :decayed:

Opublikowano

no to jak bedziesz cykał fotki to odrazu pomierz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

narazie z tą moja glebą jak sierota jeżdze :polew:

nie gadaj pan :tongue4: zobacz jaki setup na zime miałem

05d4c3b7ef51ee47.jpg

:decayed:[br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 20:02_________________________________________________Mówię Ci dawaj przód na glebę bo jak założysz większe koło to będzie koza :thumbdown:

a z pompką co Ci się dzieje? :cool1:

nie chcesz kupić? :decayed:

hehe nie no ja nie będe takim hardkorem w zime, wiec raczej albo tak zostanie aż uzbieram gotówki, albo przymierze jakieś 17ki i zobacze jak to bedzie wygladało :mysli: Są na alegro teraz fajne 17ki z zimówkami i bym miał na lato i na zime felge :decayed:

A z pompą to chyba cyrk będe miał, dzisiaj szarpało po wymianie filtra paliwa tak przy 2tys obr pewnie dalej tez by szarpało oczywisćie błąd wzniosu iglicy wtryskiwacza - sygnał niezrozumiały, jak poczytałem troche to albo wiązka, albo wtryskiwacz, albo własnie pompa wtryskowa, jak byłem w tamtym roku u rogala to mówił że mam pompe w słabej kondycji, nastawnik miałem uszkodzony ale póki co działa :wallbash: i tak wąłsnie mysle czy hooja nie wykrecić oddać do regeneracji koszty duze nie są a efekt napewno przyniesie zadowalający :kox:

Opublikowano

wsadzaj 11mm :naughty:

Opublikowano
  • Autor

wsadzaj 11mm :naughty:

Jest na alegro za 1150zł :gwizdanie: ale czy warto ładować tego tysiaka dal 10km(teoretycznie) bo przeciez przy podobnych gratach do moich mozna było na 10 wykrecić to 170km, a zrobie takiego potwora jeszcze to odrazu pewnie sprzęgło sie posypie mimo że nówka siedzi, eee za duzo dodatkowych kosztów :thumbdown: Somes ja na felge chciałbym w końcu uzbierać :polew: