Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rzeczywiscie szarak "bez bajerow::P hehee elegancko. tylko ja bym chyba nie podołał z tym oswietleniem LED:P

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 327,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

rzeczywiscie szarak "bez bajerow::P hehee elegancko. tylko ja bym chyba nie podołał z tym oswietleniem LED:P

Fajna sprawa w rzeczywistości fajne białe światełko jest i nie jest aż tak jasno jak na tym zdjeciu, bo fotka robiona w trybie nocnym co wiadomo co oznacza :decayed:

Opublikowano

Fajna sprawa w rzeczywistości fajne białe światełko jest i nie jest aż tak jasno jak na tym zdjeciu, bo fotka robiona w trybie nocnym co wiadomo co oznacza :decayed:

cycu zamieniales + z - w lampce przy lusterku, chodzi mi o te boczne zaroweczki :mysli:

Opublikowano
  • Autor

cycu zamieniales + z - w lampce przy lusterku, chodzi mi o te boczne zaroweczki :mysli:

U mnie wszystko przebiegło P&P wyjałem stare włożyłem nowe i świecą juz roczek :kox:[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 22:46_________________________________________________Mrogal tu masz wątek nt. oswietlenia LED, gdzieś tam było pare postów na teamt zamiany + z -. W poliftach chyba sie to juz nie zdarzało

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t64301.0.html;highlight=o%C5%9Bwietlenie+wn%C4%99trza+led

Opublikowano

kowi bierz te AVUSy i maluje je tak :kox:

3963504275_2f9efb1c0f.jpg

3964238030_317b091358.jpg

Opublikowano
  • Autor

kowi bierz te AVUSy i maluje je tak :kox:

3963504275_2f9efb1c0f.jpg

3964238030_317b091358.jpg

Noo koooox jak hoooj :evil::kox:

llllin.jpg

tylko szkoda ze nie w tym kolorze :decayed:[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 23:07_________________________________________________Tak sobie mysle moze własnie kupic te avusy czarne co są u mnie i pomalować je na srebrno zostawiając w czesciowo na czarno zaraz VT mazne, bo te felgi co tu mam są w za***istym stanie :kox:

Opublikowano

a no, widze ze furka Ci siedzi jak moja przod wyżej niż tyl :kwasny:, jak mnie to wk***ia :wallbash:, u mnie bedzie gwint musowo :good:, zeby go wyrownać

Opublikowano
  • Autor

a no, widze ze furka Ci siedzi jak moja przod wyżej niż tyl :kwasny:, jak mnie to wk***ia :wallbash:, u mnie bedzie gwint musowo :good:, zeby go wyrownać

to jeszcze stary zawias seryjny, jutro jade przekłądki dokonać :naughty: mam nadzieje że sie wyrówna do poziomu tyłu :cool1:

Opublikowano

to jeszcze stary zawias seryjny, jutro jade przekłądki dokonać :naughty: mam nadzieje że sie wyrówna do poziomu tyłu :cool1:

Ile kosztuje przekładka, tam gdzie jedziesz?

Opublikowano

no to wrzuć foty jak bedziesz po przekladce :wink4:, myślisz o tym kólku coś.. :przebiegly:.

Opublikowano

kupuj avusy:d dolacz do klanu:D

Opublikowano

ale w 18", nie kupuj bo będziesz zalowal, ja ostatnio co chwile dostaje zajawke na 19", a jak mi Topor wczoraj pokazal te polerki to juz calkiem nie daje mi to spokoju :kox:

Opublikowano

Odpowiadaj na pytanie! :polew:

Opublikowano
  • Autor

Jutro Ci powiem, bo nie wiem

Dzisiaj złapałem bład który po częsci odpowiada za pompe wtryskową, szarpneło silnikiem tylko w trasie i dalej jechał normalnie ale wrazenie takie jak by odcieło paliwo na moment ;( i to moze zawazyć nad kupnem felgi :wallbash:

no to wrzuć foty jak bedziesz po przekladce :wink4:, myślisz o tym kólku coś.. :przebiegly:.

No teraz tak sobie pomyślałem czy nie kupić tych czarnych 17ek i nie zrobić małej poprawki lakierniczej, malujac tylko ramiona na srebrno a reszta czarna :mysli:

Cos takiego

felgak.jpg

Opublikowano

Te Avusy w kolorze wyglądają :kox: Jakbym takie różowe/pomarańczowe do mojego założył :slina:

Opublikowano

Jutro Ci powiem, bo nie wiem

Dzisiaj złapałem bład który po częsci odpowiada za pompe wtryskową, szarpneło silnikiem tylko w trasie i dalej jechał normalnie ale wrazenie takie jak by odcieło paliwo na moment ;( i to moze zawazyć nad kupnem felgi :wallbash:

No teraz tak sobie pomyślałem czy nie kupić tych czarnych 17ek i nie zrobić małej poprawki lakierniczej, malujac tylko ramiona na srebrno a reszta czarna :mysli:

Cos takiego

felgak.jpg

a moze polerka :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Polerka z czarnym środkiem felgi jak na VT też by nie była głupia :kox: tylko szkoda ze nie ma tych felg u mnie w 18tce, są jedne na alegro ale daleko za górami za lasami :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

takie wczoraj mi podeslal Karol, jakby nie stan dróg u mnie, to bym sie skusil, bo wyglądają :kox:

http://www.allegro.pl/item955911324_5x112_audi_a4_a6_a8_19_polerka.html

No fajne fajne cena elegancka ale ja 19ek napewno nie założe, na tym bał bym sie pocisnąć na moich drogach a jezdzic wolno dla lansu ze mam duża felge to sie nie opłaca bo zaraz bym zapiekł turbo :gwizdanie: żeby to jeszcze u mnie drogi były w miare :no:

18ka max dla mnie wiec nie trzeba[br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 23:37_________________________________________________A co myslicie o takim malowaniu, na moje oko wizualnie ramiona sie powiekszą, mozę być fajny efekt :slina:

Opublikowano

a w 17 czy 18??