Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

antenad.jpg

Nowy nabytek :naughty:

"Ty mam jeszcze antenę?!"

"Nie zapiertal@j tak bo przy 160 mi antena spada!" :polew:

Teraz wreszcie będziesz mógł jeździć jak człowiek :good: Moja antena powyżej 200 nie spada :tongue4: Sprawdzone :gwizdanie:

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

antenad.jpg

Nowy nabytek :naughty:

"Ty mam jeszcze antenę?!"

"Nie zapiertal@j tak bo przy 160 mi antena spada!" :polew:

Teraz wreszcie będziesz mógł jeździć jak człowiek :good: Moja antena powyżej 200 nie spada :tongue4: Sprawdzone :gwizdanie:

czas najwyższy ten problem rozwiązać :naughty: jeszcze tylko pomysł z głosniekiem osobnym do tego radia, zamontuje chyba pod nogami, wczoraj miałem okazje sprawdzić w peugeocie jak to sie sprawuje z głosnikiem w tym miejscu :gwizdanie:

Opublikowano

czas najwyższy ten problem rozwiązać :naughty: jeszcze tylko pomysł z głosniekiem osobnym do tego radia, zamontuje chyba pod nogami, wczoraj miałem okazje sprawdzić w peugeocie jak to sie sprawuje z głosnikiem w tym miejscu :gwizdanie:

Taki kiepski głośnik masz? Z radia źle słyszysz? :mysli: Czy co?

Opublikowano
  • Autor

w tej skrydce pewnie będzie stłumiony dzwiek, jeszcze niewiem bo nie miałem tam radia, a chce zrobić instalke juz na stałe

Opublikowano

w tej skrydce pewnie będzie stłumiony dzwiek, jeszcze niewiem bo nie miałem tam radia, a chce zrobić instalke juz na stałe

No ja też mam radio przykręcone, ale w każdej chwili demontuję :good: , kabelek też puszczony pod listwami więc nie widać :wink4: A Ty latasz tak z rzucanym gdzie popadnie? :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie, leży ciagle pod podłokietnikiem :gwizdanie: mam taki model ze nie mieści sie w ten schowek, ale teraz biore unidena pod tą antenke

Opublikowano

dokładnie, leży ciagle pod podłokietnikiem :gwizdanie: mam taki model ze nie mieści sie w ten schowek, ale teraz biore unidena pod tą antenke

moje też się nie mieści w schowek :) Ale da się inaczej :P Było patrzeć jak ja mam :P

Opublikowano

uniden wchodzi tam pieknie tylko trzeba lekko podciąć tył szuflady :wink4:

Opublikowano
  • Autor

moje też się nie mieści w schowek :) Ale da się inaczej :P Było patrzeć jak ja mam :P

ty masz chyba od spodu przykręcone

Opublikowano

ty masz chyba od spodu przykręcone

:przebiegly: większość się mnie pyta czy nogą nie zaczepiam, więc odpowiadam zdecydowanie po 4 latach jazdy z nim w tym miejscu - jeszcze nigdy mi nie przeszkadzało :good: a nóżek małej chinki nie mam :decayed: długi kabelek do gruchy i jest malyna :good:

Opublikowano

Jak ma się sygnał do takiej krótkiej anteny na CB? Daleko łapie?

Co do końcówek znalazłem bardziej pasujące, nie wymagające gięcia tłumika i do tego średnica prawie że idealna i w środku nie mają dziwnych celowników. Wygląda prawie jak z RS'a :good:

http://allegro.pl/wm-sport-koncowka-tlumika-stal-nierdzewna-nowa-i1727323171.html

Opublikowano
  • Autor

Zakładałeś te końcówki :mysli: ja ten "celownik" usunąłem :wink4:

Co do anteny niebawem opisze jak sie ma do zasięgu :wink4:

Nawigacje MIO zamówiłem :naughty:

http://www.vitay.pl/katalog-Vitay/nagrody/Nawigacja-samochodowa,25.html

niechce mi sie szukać navi do pionka, bo w uzywce dostac to, to jak szukać tylnych błotników do RS, a nowa tyle co radio, a to tylko mały moduł :thumbdown:

Opublikowano

Co do anteny niebawem opisze jak sie ma do zasięgu :wink4:

Nawigacje MIO zamówiłem :naughty:

http://www.vitay.pl/katalog-Vitay/nagrody/Nawigacja-samochodowa,25.html

niechce mi sie szukać navi do pionka, bo w uzywce dostac to, to jak szukać tylnych błotników do RS, a nowa tyle co radio, a to tylko mały moduł :thumbdown:

za punkty?
Opublikowano
  • Autor

za punkty, brakowało mi 10tys do kamerki :naughty: ale stwierdziłem jak kupowac kamere to konkret :gwizdanie:

Opublikowano

(...)

Miałem na początku te końcówki co Ty, ale jak już uciąłem ori końcówki i przyłożyłem je to mi nie podpasowały, tym bardziej, że nie miałem czym rozgiąć rur na boki :gwizdanie: Poszukałem po centrum motoryzacyjnym i znalazłem te co na aukcji i jestem mega zadowolony :)

Opublikowano
  • Autor

rozmyślam również nad takimi :wink4:

Ale mój cel to takie

http://moto.allegro.pl/felgi-aluminiowe-audi-7-5j-x-16-5x112-et-45-i1708237728.html

Ale póki co mamy wakacje i trzeba co innego rezać :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

sa i 16ki, były dostepne w A8 tylko, w etce mozna przejrzeć wszystkie dostepne felgi :wink4:

Opublikowano

sa i 16ki, były dostepne w A8 tylko, w etce mozna przejrzeć wszystkie dostepne felgi :wink4:

to bede musial zerknac ;)