Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5,5 AVF q++] Project B5 S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żarniki są, przetwornice kupujesz normalne + przejsciówki na D2s :)

a nie lepiej zestaw hid na d2s ? Taniej i bez pindolenia

Według mnie to to samo bo nie spotkałem się z hidowską przetwornicą odcrazu an d2s.

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 326 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

powiem ci jest malina kowi ta twoja furka dawno tu nie zagladalem ;p kurde tropilem dosc dlugo ta dokladke co ty masz ale nikaj jej nie umialem znalesc bo ja bym usunol mojego parktronika ze zdrzaka i wlasnie w taka dokladke to wmontowal

Opublikowano
  • Autor

powiem ci jest malina kowi ta twoja furka dawno tu nie zagladalem ;p kurde tropilem dosc dlugo ta dokladke co ty masz ale nikaj jej nie umialem znalesc bo ja bym usunol mojego parktronika ze zdrzaka i wlasnie w taka dokladke to wmontowal

widzisz nic nie pisałeś nigdzie, a dwie były po 100zł na alegro swego czasu :gwizdanie: czasem przegladam dział zderzaków :decayed:

zaprezentowałem swojego pazdziocha u żabojadów :decayed:

http://forums.audipassion.com/topic/120066-presentation-de-mon-a4-tdi/

google tłumacz i do dzieła :polew: :polew: Musze tylko te osłony na silniku wyczyścić :gwizdanie: bo drażnią :naughty:

Opublikowano

widzisz nic nie pisałeś nigdzie, a dwie były po 100zł na alegro swego czasu :gwizdanie: czasem przegladam dział zderzaków :decayed:

google tłumacz i do dzieła :polew: :polew: Musze tylko te osłony na silniku wyczyścić :gwizdanie: bo drażnią :naughty:

:polew: :polew: :polew: no poszedłes po bandzie z tym forum francuskim :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: no poszedłes po bandzie z tym forum francuskim :decayed:

:decayed:

tylko nie ufam tym tłumaczen iom z googla :polew:

Opublikowano

Kowi a jak jest "hak" po francusku? :decayed: :decayed:

Dobre foty :good:

Opublikowano

le haq :polew:

Opublikowano
:polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

Kowi a jak jest "hak" po francusku? :decayed: :decayed:

Dobre foty :good:

Attelage

Gdybym go miał jako modyfikacje to bym go dodał :decayed:

Opublikowano

Kowi , przypierdalali sie do ciebie o chlapacze i hak - broniłem cie z całych sił.

Ale jak kórwa widze osłone rozrządu i u samej góry za***iste białe 287000 walące po oczach zaraz po otwarciu maski to mi sie zaraz stulejka marszczy na pisiorze

Opublikowano

Wynik z google tłumacza bo miałem Ci tam dodać opinię :decayed::

PL -> FR

za***isty samochód -> putain de voiture

FR -> PL

putain de voiture -> pieprzony samochód

:polew: :polew: :polew: padłem na pysk i 5 minut nie mogłem się podnieść :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no no, na te translatory to musisz uważać, nie wiadomo czy nie napisałeś tam że sikasz na siedząco, albo co :decayed: :decayed:

Opublikowano

ja juz w sumie nie napalam sie na nia bo w listopadzie auto bedzie szukac kupca ;p z modow ktore chcialem brak skory w aucie rnsa feli 18 cali i tej dokladki ;p

zdjecia se wczoraj porobilem jak akutlanie wyglada i mysle ze dostane za nia jakies 16 tys

Opublikowano
  • Autor

Wynik z google tłumacza bo miałem Ci tam dodać opinię :decayed::

PL -> FR

za***isty samochód -> putain de voiture

FR -> PL

putain de voiture -> pieprzony samochód

:polew: :polew: :polew: padłem na pysk i 5 minut nie mogłem się podnieść :polew: :polew: :polew: :polew:

jest ryzyko :polew: co przetłumacze to odrazu w odwrotna strone sprawdzam i szukam opcji aż bedzie w miare dobrze z obu kierunków :polew:

Moskal lepiej niech bedzie tam napisany przebieg, bo taktozapomne kiedy rozrząd robić :decayed:

Opublikowano

Moskal lepiej niech bedzie tam napisany przebieg, bo taktozapomne kiedy rozrząd robić :decayed:

to nie ma innych miejsc ???

Opublikowano
  • Autor

to nie ma innych miejsc ???

w sumie :mysli: najlepsze to chyba w ksiazce serwisowej, ale czy ja do niej zajrze :mysli:

Opublikowano

Kowi, tak uwalone pod maską a Ty to pokazujesz światu :rolleyes:

No i ten przebieg... korektorem :polew:

Kawałek okładki z zeszytu, zawiesić przy pompie hamulcowej na trytytce i napisać CZARNYM markerem co i jak :)

Opublikowano
  • Autor

Kowi, tak uwalone pod maską a Ty to pokazujesz światu :rolleyes:

No i ten przebieg... korektorem :polew:

Kawałek okładki z zeszytu, zawiesić przy pompie hamulcowej na trytytce i napisać CZARNYM markerem co i jak :)

:embarrassed:

dzisiaj to ogarne :decayed:

Opublikowano

Kowi fajnych masz tam kolegów na tym Twoim nowym forum :decayed:

pres18.png:bag:

Opublikowano

Kowi fajnych masz tam kolegów na tym Twoim nowym forum :decayed:

pres18.png:bag:

moze to taki francuski odpowiednik www.kupa.eu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: