kazikk46 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam mam problem z odpalaniem na zimnnym silniku odpala za 5 razem wie ktos cos na ten temat??
MATIUS Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 podpiąc komputer sprawdzić błędy może być powodem immobilaiser,pompa paliwa czujnik temp
wilku213 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Musisz podpiąć VAGa bo inaczej to wróżenie z fusów, jest multum opcji, co może mu dolegać. Mówiąc odpala za 5 razem, czyli te odpalenia od 1 do 4 to nie zapala wcale? Czy zapala i od razu gaśnie? Jeśli dzieje się to tylko na zimnym silniku, to immo mozna wykluczyć. Podłącz VAG.
prezesik18 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Jak masz vaga proponuje sprawdzić czujnik cieczy chłodzącej G2/G62. Najczęściej on jest przyczyną trudnego odpalania zimnego silnika.
Luki_193 Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 kolego powiedz czy masz lpg zamontowany?? Miałem podobna sytuacje ale miałem lpg.Daj znak czy posiadasz gaz a moze pomogę
Rekomendowane odpowiedzi