Lewan91 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Witam mam problem mianowice jak wlaczam wycieraczki na 1 stopien ten okresowy wycieraczki zatrzymuja sie np. na srodku szyby zamiast dojsc do samego dolu tak jak sa na samym poczatku. Co moze byc tego przyczyna mial ktos cos takiego?
bediks Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Przekaźnik może być walniety albo sam silniczek , na reszcie biegów to samo ? Czy zatrzymują się normalnie ?
Lewan91 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 na 2 innych biegach normalnie chodza
wesz82 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Możliwe że zaciera Ci sie mechanizm. Tak samo miała żona w isce najpierw powoli chodziły aż zdechły:wink:
cougarr2 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 mi też wydaje się ze mechanizm powoli się zaciera, jak postoi kilka dni nie ruszany to całkiem padnie
Góral.tz Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 mechanizm przekładni silniczka do rozebrania i do wyczyszczenia styki na dużej zębatce w przekładni
Hans47 Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Zobacz sobie jeszcze pajaka pod kierownica.
Lewan91 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Opublikowano 3 Marca 2013 czasami chodzi dobrze czasami zacina:/ czyli mechanizm do rozebrania dzieki za odpowiedzi:)
lewander11 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 U mnie było to samo,wymieniłem przekaźnik i po problemie.
darko Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 gdzieś na forum było opisane czasowe programowanie wycieraczek-włączamy na pierwszy bieg odliczamy ile sekund chcemy mieć przerwy między kolejnym włączeniem i wyłączamy wycieraczki coś w tym stylu o ile dobrze kojarzę
Vego Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 a gdzie znajde przekaznik od tych wycieraczek?
Rekomendowane odpowiedzi