Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Felgi 16 - Jaki kolor ? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam felgi 16 z mojej A4. Chciałbym je jakoś odświeżyć i tu pytanie do kolegów jaki kolor polecilibyście :co:

2012_10_03_16_29_14_1349274554_34.jpg

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Dodam za kolor autka to srebrny :)

Opublikowano

Mam takie same fele,kolor auta rowniez srebrny i niezle to wyglada.Zas jesli chcesz je odnawiac mozesz sprobowac zrobic na ciemny kolor.

Opublikowano
  • Autor

Myślałem coś właśnie o ciemnym kolorze może jakiś grafit lub czarny mat? Hmm :D ciekawie by to wygłądało

Opublikowano

tylko srebrny

Opublikowano
Myślałem coś właśnie o ciemnym kolorze może jakiś grafit lub czarny mat? Hmm :D ciekawie by to wygłądało

Tu masz moje 17" czekające grzecznie na założenie :jerk: Nie byłem pewien tego koloru ale kupiłem i po małej przymiarce okazało się że wyglądają zacnie :jerk:

60006328.jpg

Na żywo wyglądają 64 razy lepiej niż na zdjęciu i do srebrnego pasują wybornie, oponki wypastować, heble na srebrno (i tak zawsze je maluję na srebrno 2 razy w roku) i myślę że będzie cacy :kox:

Opublikowano

Najlepiej, gdyby było porównanie tego samego auta z takimi i takimi felgami :)

Opublikowano

grafit zdecydowanie najlepiej

Opublikowano

grafit malowalem rs6 niedawno

tu masz poglad :)

3040079805_7.jpg

Opublikowano

No nie wiem czy srebrne nie ładniejsze?

Opublikowano

no bez jaj :D

8528594020_6d5b162ceb_b.jpg

Opublikowano

zdecydowanie ciemny do srebrnego.. :wink:z ciemnym kolorem felg będzie fajny kontrast.. :naughty:

Opublikowano

http://s23.postimage.org/fb5y3i2br/3040079805_7.jpg

stary ty pokazujesz fotki z felgami 18", a kolega chce pomalować 16". myślisz że będzie ten sam efekt co na zdjęciach?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Czekam na więcej fotek felg 16 gdyż zastanawiam się nad ich pomalowaniem na ciemny kolor :decayed:

Opublikowano

A może front felgi wypolerować a wnęki na czarny połysk? Jestem ciekaw jak by to wyglądało:eusathink:

Trochę mała felga żeby ją na ciemno malować takie moje zdanie :hi:

Opublikowano

Moim zdaniem cała czarna będzie średnio wyglądać. Ja bym malował na jakiś odcień grafitu. Do srebrnego będzie pasował :wink:

Opublikowano
  • Autor

Sam już nie wiem koledzy czy je malować czy nie, jak widzicie zdania są podzielone :wink:

Opublikowano

W sumie patrząc na zdjęcia grafitowych to bym je walnął na grafit, srebrny jest już mega oklepany i felgi wyglądają na przeciętne, natomiast mało kto ma taki wzór felg w graficie, czarny... no cóż moim zdaniem to jest za mała felga na czarny kolor i będą wyglądały na mniejsze niż jakbyś je malnął jaśniejszym kolorem np. grafitem- miałem ten problem w passacie B5 bo założyłem tam czarne felgi i się gubiły.

Opublikowano

http://s23.postimage.org/fb5y3i2br/3040079805_7.jpg

stary ty pokazujesz fotki z felgami 18", a kolega chce pomalować 16". myślisz że będzie ten sam efekt co na zdjęciach?

i wszystko jasne, ciemne kolory fajnie wyglądają ale min 17-18' i przy fajnej glebie :wink: