ziomek1988 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Podsumowując navibox 700, adapter 700 + mapa?
NIKI Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Raczej 700 + 900 + mapa. Adapter za 699 jest chyba bez panelu dotykowego. Można dopytać.
ziomek1988 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 czyli w sumie wyjdzie tak samo jak przy montowaniu tego: V&S A4,A5,Q5 7"HD Sharp DVD,GPS+AutoMapa (3145650148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SzalonyPastor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam Panowie, a wgranie polskiego navi do amerykanca to jak i gdzie? ktos wie?
wrclaguna Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam Panowie, a wgranie polskiego navi do amerykanca to jak i gdzie? ktos wie? to nie jest takie hop siup bez softów i sprzetu tego nie ograniesz samo przerobienie to 900 pln plus jakies PL i mapy
edekmax Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Ja u siebie mam zrobione tak: Adapter VIDEO LVDS konwertujący sygnał video do odpowiedniej postaci dla wyświetlacza w aucie, sterujący przełączaniem i obsługujący touch panel (dołączony w zestawie) Adaptery multimedialne AV - Adapter VIDEO LVDS do AUDI A4 A5 S5 Q5 radio CONCERT SYMPHONY bez MMI z obsługą - PCCM Do tego drugi klocek to nawigacja z którą współpracuje powyższy adapter. Audiomedia MAV108E Wyświetlacz (oczywiście kolorowy) pozostaje ori, na niego nałożony jest touchpanel w postaci cienkiej szybki. Działanie rzeczywiście można zobaczyć na youtube. Do adaptera dołączony jest zestaw okablowania PnP więc w zasadzie nie trzeba nic przerabiać. witam. Wiesz gdznie mogę kupić to co Ty kupiłeś??? próbuję znaleźć w necie model ma600ts który miał dotykową szybkę ale nigdzie go nie ma
kirbag Opublikowano 25 Października 2020 Opublikowano 25 Października 2020 Aby nie tworzyć nowego tematu...jak sprawuje się nawigacja w b8 względem google maps? Warto walczyć aby posiadać auto z tą opcją (pomijając względy estetyczne)?
Barti_ Opublikowano 25 Października 2020 Opublikowano 25 Października 2020 5 godzin temu, kirbag napisał: Aby nie tworzyć nowego tematu...jak sprawuje się nawigacja w b8 względem google maps? Warto walczyć aby posiadać auto z tą opcją (pomijając względy estetyczne)? Po pewnym czasie zaczniesz zauważać, że brakuje Ci tej i tamtej ulicy. Żeby to miało ręce i nogi musiałbyś aktualizować co roku. Co do samego waloru użytkowego - jak dla mnie działa spoko.
Rekomendowane odpowiedzi