cichy1989 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Niedawno sprowadziłem Audice z niemiec i przydało by się zdiagnozować tym bardziej ze nagle zaczęła po tygodniu świecić kontrolka airbagu..;( jeżeli ktoś byłby uprzejmy i mi pomógł to byłbym wdzięczny pozdrawiam
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Znajdz na forum wątek spociki częstochowskie o tam napisz
Dev Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 sprawdz kable pod fotelami , prawdopodobnie tam jest problem
Bartek79 Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 KOLEGO W LISOWIE JEST SPECU OD AUDI MA VAGA TO NAPEWNO POMOŻE PODJEDŹ DO NIEGO JEZELI BĘDZIESZ JESZCZE ZAINTERESOWANY TO ODEZWIJ SIĘ WYTŁUMACZE JAK DOJECHAĆ
pre_pl Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 KOLEGO W LISOWIE JEST SPECU OD AUDI MA VAGA TO NAPEWNO POMOŻE PODJEDŹ DO NIEGO JEZELI BĘDZIESZ JESZCZE ZAINTERESOWANY TO ODEZWIJ SIĘ WYTŁUMACZE JAK DOJECHAĆ przestań krzyczeć
Bartek79 Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Nierozumiem o co ci chodzi KOLEGO W LISOWIE JEST SPECU OD AUDI MA VAGA TO NAPEWNO POMOŻE PODJEDŹ DO NIEGO JEZELI BĘDZIESZ JESZCZE ZAINTERESOWANY TO ODEZWIJ SIĘ WYTŁUMACZE JAK DOJECHAĆ przestań krzyczeć
Kocky Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Nierozumiem o co ci chodzi Proponuję poczytać o netykiecie: np tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta ale proponuję inne linki wyszukane w googlach Pisanie dużymi literami oznacza krzyk.
Bartek79 Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 A dotarło miałem dziś ciężki dzień w pracy i nie zatrybiłem
Rekomendowane odpowiedzi