MarkusTDI Opublikowano 6 Grudnia 2006 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Witam koledzy mam pytanko czy uwas w audikch macie podswietlany przycisk od regulacji wysokosci swiatel bo mi nieswieci dzis to zauwazylem ?????????
dark79 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Opublikowano 6 Grudnia 2006 a reszta przyciskow swieci?? w srodku jest dioda wiec marne szanse zeby sie spalila, sprawdz czy prad dochodzi
dark79 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 no to wyciąg go i sprawdz czy dochodzi zasilanie podświetlenia, jak jest to go rozbierz, w środku jest dioda,może się już skończyła??
bratpit Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 A czy ma świcic tylko ta kreseczka czy świecą sie te z u Was te cyferki 0 , 1, 2 bo u mnie tylko ta kreseczka świeci co zaznaczyłema , a cyferki ciemne i tez sie zastanawiałem nad tym
dark79 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 u mnie 0 nie śiweci ale jak przekręcam na I II III to się świecą normalnie
Lukas Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 u mnie 0 nie śiweci ale jak przekręcam na I II III to się świecą normalnie tak jest potwierdzam 0 nie swieci sie
Cabson Opublikowano 7 Grudnia 2006 Opublikowano 7 Grudnia 2006 u mnie 0 nie śiweci ale jak przekręcam na I II III to się świecą normalnie tak jest potwierdzam 0 nie swieci sie j.w. Andrzej
Gość Rav Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 u mnie 0 nie śiweci ale jak przekręcam na I II III to się świecą normalnie tak jest potwierdzam 0 nie swieci sie j.w. Andrzej Potwierdzam,u mnie tak samo, 0 sie nie swieci a kolejne sie juz swieca.Czyli norma
wiki Opublikowano 8 Grudnia 2006 Opublikowano 8 Grudnia 2006 kreseczka zawsze, zero nigdy a I i II swieci
areckid Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Dolacze sie do tematu. U mnie przy wylaczonych swiatlach nie ma podswietlenia zarowno kreseczki jak i 0, I, II, III; natomiast przy wlaczonych swiatlach (postojowe, mijania, drogowe) mam podswietlona kreseczke i 0 I II III - niezaleznie od poziomu polozenia swiatel. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi