cabanmat Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Witam Jakie firmy kurierskie polecacie dla klientów indywidualnych ? Nie wiem czy wiecie ale FedEx weszło do Polski Pamiętacie film Cast Away - poza światem z Tomem Hanksem ? FedEx Polska strona glówna
elmo814 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 przyjedz jutro na spot to pogadamy KURIER opek
pandamix Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 ja od siebie DPD bezproblemowo szybko i w miarę tanio,nie wiem czy taniej gdzieś jest
cabanmat Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Obsługują indywidualnych ? Ja z tego co zauważyłem to DPD nie pracuje chyba w nocy, w przeciwieństwie do UPC
Gość Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 sendit.pl i wysyłasz DPD pakę do 30 kg za 17 pln lub UPSem złotówkę drożej
Okruchos Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 sendit.pl i wysyłasz DPD pakę do 30 kg za 17 pln lub UPSem złotówkę drożej Potwierdzam Za 17 zeta pakujesz do 30 kg Kurier odbiera przesyłke od Ciebie, musisz tylko wydrukować etykiete z maila, którego od nich dostajesz przy zamawianiu kuriera i nakleic na paczke.
boguki Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Tani kurier, przesyłki zagraniczne, najtańsze przesyłki kurierskie - TaniKurier.com podobnie do sendit.pl
huzio00 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Pan Paczka - tani kurier, Paczka Juz od 12,99 Netto.
ŁYSY44 Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 ja wysyłam Tanie przesyłki kurierskie | Przesyłki zagraniczne | AlleKurier.pl
killerwik Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Sendit.pl cenowo chyba najlepszy dla chlopa z ulicy , i sami zabieraja pake
clinque Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 kozystam z dwiepaczki.pl, ale nie polecam oferty DPD, kilka razy zdazylo sie ze kurier poprostu nie przyjechal po paczke. Zwrot pieniedzy bezproblemowy, ale jesli zalezy Ci na czasie...DHL czy UPS bez zarzutow
Hugo Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 kozystam z dwiepaczki.pl, ale nie polecam oferty DPD, kilka razy zdazylo sie ze kurier poprostu nie przyjechal po paczke. Jak nie przyjechał to na bank d... dała firma dwiepaczki.pl. Korzystam tylko z DPD i jeszcze nigdy nie było problemu żeby kurier nie przyjechał. Niezależnie czy zlecenie robiłem bezpośrednio przez stronę DPD czy przez Sendit
Rekomendowane odpowiedzi