Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może i ja będę jak chłopaki mnie wezmą :grin::wink:

Opublikowano

Ja jade ze śląska w piątek jak by jeszcze ktoś jechal to piszcie grupką by sie pojechało :)

Opublikowano

Ja postaram się być od piątku :wink:

Opublikowano

Emil ja też wybieram się w sobotę będę jechał od Pulaw więc możemy się styknac w żyrzynie.

Opublikowano

Fajnie że tylu was w końcu chce przyjechac:kox: w tamtym roku juz było sympatycznie pod wzgledem frekwencji klubowej, ale to jeszcze nie to było, w tym roku moze bedzie wiecej A4...

Opublikowano

wreszcie ktoś założył temat :kox: oczywiście jadę najprawdopodobniej w piątek do niedzieli bo trza się w tym roku z chłopakami napić w jechać w sobotę i od razu wracać nie ma sensu :banan: na dodatek mojej nie będzie bo akurat ma zjazd na uczelni choć w sumie trochę mi jej szkoda bo napaliła się na wyjazd :whistling: kowi nie pamiętasz którą drogę mi polecałeś w tamtym roku bo mam dziurę w mózgu :facepalm:

Opublikowano

nie pamietam :facepalm: ale to sie blizej terminu cos doradzi narazie nie ma co sr** po krzakach:grin:

Opublikowano

wiem że na radom jechałem a dalej... albo na kozienice albo zwoleń,puławy ... zresztą do maja to może autostradę gdzie zbudują :grin:

Opublikowano

Radom - Zwoleń - Puławy

Nie jedź przez Kozienice, trochę krócej ale za to droga masakra:thumbdown:

Opublikowano

o to mi właśnie chodziło bo kojarzyłem że któraś droga c**jawka :decayed:

Opublikowano
wiem że na radom jechałem a dalej... albo na kozienice albo zwoleń,puławy ... zresztą do maja to może autostradę gdzie zbudują :grin:
może snieg zejdzie... :grin:

486417_460799577325967_1309954395_n.jpg

Opublikowano
:grin:
Opublikowano

może trochę zostać to będzie gdzie piwo trzymać :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...