Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l skalar kupił dystanse a za chwile będzie K>półośkę - ale + 10 do lansu jest A dlaczego? Wiele osób jeździ z dystansami i nie słyszałem żeby mieli jakieś kłopoty A tam może tylko łożysko zmieni... :gwizdanie: ja dziś na nogach przyjdę na podpromie niestety
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l piekna pogoda na spocie chyba troche autek zawita i oczywiscie potem grill
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l dobry sluch masz mnie niestety nie bedzie, takze zycze milego i smacznej kielbaski :> pozdr
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Autor Spot i pierwszy grill mega udany Kto nie pojechał na Lisią niech załuje
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l ja żałuję i to baardzo ;/ i znowu będę musiał przez jakiś czas bez naklejek klubowych jeździć
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Spocik udany rewelka i grill na lisiej malina ... Specjalne ukłony dla Wrclaguna (Grzesiu pokazałeś klasę ) ... brawoo...
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Podziękować wszystkim za udanego Grilosława było super! mile spędzony czas Oby takich więcej.. i oczywiście zapraszam na Grila do mnie na działkę - szczegóły i jakieś foty podam wkrótce Pokłony dla Grilarza kiełbaski i karkówa .... mmm MIODEK z Poważniem Tygrysiczka i Tygrysek
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l pewnie ze udany szybko czas zlecial przy grillu szkoda ze nie wszyscy przyjechali z Podpromia na Lisia Gore Troszke na poczatku wialo ale pozniej sie wiatr sie uspokoil Mysle ze pare fotek Slawek i Marcin wkleja Oby wiecej takich imprezek plenerowych :beer1:
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Ja niestety nie dojechałem jednak z podpromia. Ale za to pooglądałem sobie a5 3.0 tdi Q. Fura wypas.
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l Autor Jedna z fotek z dzisiejszej mini sesji Reszte fotek z grilla wrzucę na dniach
Opublikowano 25 Kwietnia 201016 l No nieźle dziś było: A z sesyjki to mi wyszło tak: :kox: :kox: Karkówka trochę ciężkostrawna :decayed:
Opublikowano 26 Kwietnia 201016 l sławeq, dzięki za naklejki swoją droga - nieźle Ludu było wczoraj na Podpromiu, chyba wszystkie okoliczne Kluby miały spoty
Opublikowano 26 Kwietnia 201016 l Tygrysiczka powinnaś zmienić nicka na Tygrysiątko a tak btw za bardzo byłaś zaaferowana rozmowa z wrclaguna to nie chciałem przerywać więc się nie przywitałem :-)
Opublikowano 26 Kwietnia 201016 l kilka fot z grilllllllllowania http://www.a4-klub.pl/smf/podkarpackie/galeria_spotow_rzeszowskichfotki_i_filmiki-t26946.0.html;new