Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na Spoty organizowane w Rzeszowie - najbliższy już 11-go lipa - sławeq "c" zgubiłeś :gwizdanie:

lipa... :polew: :polew: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam.

Mam pytanko. Poszukuję kogoś kto będzie w stanie podpiąć mi się vagiem i sprawdzić czemu moje a4 nie chce jechac... traci moc i okropnie rwie... Niestety na spocie nie mogę być, gdyż jestem wtedy w pracy, ale jakby ktoś był pomocny to chętnie gdzieś podjadę i się oczywiście odwdzięczę.

pozdrawiam

Julian

Opublikowano

:hi:

pytanie glownie do wrclaguna bo wiem ze myslisz o rezaniu solara czy moglbys mi podac jakie czesci potrzebuje zeby podmienic dachy ? mam zwykly

i drugie widzialem u Ciebie fajna oslone po prawej stronie :wink4: w komorze silnika, znasz numer czesci ?

bede zamawial cos w getem to bym wzial tez ta oslone :)

chcesz solar dach robic :cool1: wpadnij to pogadamy co i jak zobaczysz na zywca graty :decayed:

a jezeli chodzi o oslony to masz w warsztacie do B6 co i jak :kox::decayed: :gwizdanie: :cool1:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_montaz_oslon_komory_silnika-t115048.0.html

Opublikowano

dzieki za linka :notworthy:

no naszlo mnie na solara odkad mam patelnie w aucie :wink4:

chetnie kiedys zagladne bo slabo rozeznany ten temat :good:

Opublikowano

Witam, gdzie w Rzeszowie mogę kupić najtaniej listwy drzwiowe dolne do A4 B5 .

Autorud Stalowa Wola na allegro wystawia kpl ori za 400 zł chyba. Jak za nówki to cena ok ?

http://moto.allegro.pl/item1099480038_audi_a4_listwa_drzwi_dolna_kpl_4_szt_hit_cenowy.html

Opublikowano

ja dzisiaj z deka się zdziwiłem. przy hamowaniu słyszę z tyłu metaliczne tarcie, zaglądam - a tam zero klocków. nic. aż wstyd normalnie :embarrassed: Myślałem ze jak kończą się klocki to wyskoczy mi jakiś komunikat (w oplu tak miałem) a tu d*pa. Wyskoczył ale :kennzeichen-beleuchtung ale oświetlenie tabicy rej. mnie nie satysfakcjonuje :disgust:

apropos, założyłem tam ledy i dlatego wyskakuje mi ten komunikat ? jak się "go pozbyc" ?

a nowe klocuszki właśnie są montowane w tej chwili . mam nadzieję że nie ruszyło mi tarcz :wallbash:

Opublikowano

Z tyłu nie mamy czujników.

A co do ledów to jakieś rezystory musisz zastosować. Musisz poszukać bo sporo było o tym. W temacie o DRL na ledach podawali chłopaki jakie są odpowiednie chyba.

Opublikowano

miro_x , dzięki Kolego za mądre słowo :hi:

Opublikowano

bedzi ktos jutro na podromiu :gwizdanie: :cool1:

a ty będziesz??

:cool1:[br]Dopisany: 10 Lipiec 2010, 22:54_________________________________________________miro podglądaczu, a ty będziesz??

Opublikowano

Ja to dzieci bawię teraz i nie mam w ogóle czasu :tongue4:

Szpieg :decayed:

A teraz to w ogóle pracuje i odrabiam zaległości z urlopu

Opublikowano

A teraz to w ogóle pracuje i odrabiam zaległości z urlopu

:thumbdown: :thumbdown: pracujesz w sobotę wieczorem, co ty z tą całą kasą robisz z tej pracy?? :decayed: :decayed:

dzieci to jasna sprawa, że nie zostawisz, ale możesz zabrać ze sobą :naughty:

Jutro F1 o 14, piłka wieczorem więc nic mi nie przeszkodzi żeby przyjechać

miro, te trzy zdjęcia i już się nie skupisz na tej pracy :decayed: :decayed:

http://img22.imageshack.us/img22/925/66091001.jpg

http://img690.imageshack.us/img690/3207/46475356.jpg

http://img682.imageshack.us/img682/2460/66980511.jpg

Opublikowano

Jedno jeszcze za małe na dłuższe wycieczki :) Niecały miesiąc ma tylko :rolleyes:

Ale pewnie w sierpniu już zawitam na spota w pełnej obsadzie.

A praca jak praca czasem trzeba nadrabiać zaległości. [br]Dopisany: 10 Lipiec 2010, 23:12_________________________________________________Ze skupieniem nie będzie problemu bo i tak nie mogę i forum przeglądam. Ale nie mam zamiaru jutro nad tym siedzieć więc musze dzisiaj skończyć.

Słuchawki na uszach, dobra muza i jedziem z koksem.

Opublikowano
:good: :good:
Opublikowano

tak sie wczoraj rozjezdzilem na rowerku ze ledwo na final pilki zdarzylem

no i nie dojechalem na spota :thumbdown:

ktos pytal o listwy do b5 - nie orientuje sie w cenach, tak mi przez przypadek wpadly

http://www.allegro.pl/item1141462145_org_listwy_boczne_drzwi_kpl_audi_a4_95_01_promocja.html

Opublikowano

Kto to wczoraj koło Leclerca zawracał i zaraz skręcał w prawo :naughty: Srebrne b6 avant z krzywo naklejoną naklejką na klapie :tongue4: Trąbiłem ale twarzy nie widziałem. Szkoda że skręcałeś bo by było ściganko :decayed::kox:

Opublikowano

Kto to wczoraj koło Leclerca zawracał i zaraz skręcał w prawo :naughty: Srebrne b6 avant z krzywo naklejoną naklejką na klapie :tongue4: Trąbiłem ale twarzy nie widziałem. Szkoda że skręcałeś bo by było ściganko :decayed::kox:

he niom ja machałem ale nic nie widziałeś musze naklejkę jeszcze poprawić to od tej prędkości sie przechyliła
Opublikowano

takie pytanko - ma ktoś dostęp do taniej ropy?? wszelkie info chętnie przyjmę na PW :wink4: