Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do wskaźnika to nie wyciągałem go , więc nie wiem jakiej produkcji.

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

No ładnie ładnie :thumbup: sie bedziesz lansował teraz :naughty:

Opublikowano

hymmm poczekamy żeby zobaczyć to na żywo jak to wygląda tak jes całkiem nieźle :th: na fotkach i lampki smoked hyhy chyba jakaś moda na to w tym sezonie :naughty:

Opublikowano

te co miałeś wczesniej były bardziej :kox:, teraz to masz dopiero paździocha :polew::tongue4::wink4:

Opublikowano

szuder gratki za lampy

Opublikowano

Szuder, lampy pierwsza klasa :)

A teraz z innej beczki... potrzebna mi pomoc:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=27150.0

Z góry dzięki.

Opublikowano

Kolego z tymi ładnymi nowymi lampami :th: daj linka jakie to są

Gerax, prosze bardzo:

lampy:

http://moto.allegro.pl/item320392844_lampy_nowe_audi_a4_94_98_black_angel_eyes_.html[br]

xenon:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26796.0

Dopisany: 06 Marzec 2008, 19:06 _________________________________________________

hymmm poczekamy żeby zobaczyć to na żywo jak to wygląda tak jes całkiem nieźle :th: na fotkach i lampki smoked hyhy chyba jakaś moda na to w tym sezonie :naughty:

moda, czy nie...

... takie było założenie od początku i do tego dążyłem... (a plany były już ponad rok temu)[br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 19:07 _________________________________________________

te co miałeś wczesniej były bardziej :kox:, teraz to masz dopiero paździocha :polew::tongue4::wink4:

Ive, wiem... za darmoszkę Ci je sprzedam... i bedziesz miał 2 koxy... :kox: :kox:[br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 19:10 _________________________________________________

hmmmmm, a gdzie to Slaweq zaginął????? :mysli: :mysli: :mysli:

... pewnie sprząta pokój, na przyjazd gościa... :wink4:[br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 21:19 _________________________________________________pora, na dobranoc... :tongue4::polew:

Opublikowano
  • Autor

hmmmmm, a gdzie to Slaweq zaginął????? :mysli: :mysli: :mysli:

Pracuje jeszcze bo sie nie wyrobilem wczesniej a musze na jutro na rano cos wysłac do banku :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Niestety o tej porze i praktycznie przez caly dzien... musi to byc w banku na rano :thumbdown:

A odnosnie licznika to chyba nie działa, ale czy to wazne... :wink4:

Opublikowano

Zeby nie było że nie mówiłem...

jutro RZeszów widzę o 16 na ORLENIE w KRK bo jak nie to Cuber Wam szafy w pokojach porozpier..... już ja tego przypilnuje :decayed: :decayed: :decayed::polew: :polew: :polew::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Zeby nie było że nie mówiłem...

jutro RZeszów widzę o 16 na ORLENIE w KRK bo jak nie to Cuber Wam szafy w pokojach porozpier..... już ja tego przypilnuje :decayed: :decayed: :decayed::polew: :polew: :polew::naughty: :naughty: :naughty:

jak to było na spocie klubu Audi A3 (z filmiku) :):):)

Opublikowano

Fajnie wam chłopacy... A niektórzy maja inne obowiązki.

Opublikowano

miłej zabawy w Wiśle

Opublikowano

Ojciec prowadzący pojechał .... i cisza .... się zrobiła :-)

dziś zmieniam oponki na letnie w końcu :-) i z okazji wiosny kupiłem nowe "wisko" i kilka części eksploatacyjnych :-)

Opublikowano

elmo Ojcies prowadzący wraz z Slawkiem łoją juz tam w Wiśle i to pewnie nie wino mszalne ale cos mocniejszego :polew:

Opublikowano

Haaa a mi dzisiaj przyszły ramki wreszcie. Tzn jeszcze nie rozpakowałem bo leży paczka u rodziców ale wiem że są .... :)

Opublikowano

Chłopaki a nia ma może ktoś z Was może naklejeczki klubowej białej ?? Chętnie odkupie :wink4:

Opublikowano

"Szuder" miał czarne, też chciałem białą ale nie było... wiec nakleiłem sam adres www z czarnej naklejki na ramkę tablicy rej :-)

Opublikowano

Haaa a mi dzisiaj przyszły ramki wreszcie. Tzn jeszcze nie rozpakowałem bo leży paczka u rodziców ale wiem że są .... :)

o kq***cze jak ty masz to i ja bede miał fojosko :naughty: przywieź jutro jak nie zapomnisz szfagier :shocked:

Opublikowano

Przywiozę przywiozę. Śmieszne mocowanie w tych ramkach mam nadzieję że solidne.