Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8.00 – Otwarcie parku maszyn

9.30-10.30 – Badania techniczne

11.00 – 16.00 – Eliminacje

16.30 – 18.00 Finały

19 .00 – Rozdanie nagród ,

20.00 - zakończenie imprezy

na Sikorskiego :wink:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
8.00 – Otwarcie parku maszyn

9.30-10.30 – Badania techniczne

11.00 – 16.00 – Eliminacje

16.30 – 18.00 Finały

19 .00 – Rozdanie nagród ,

20.00 - zakończenie imprezy

na Sikorskiego :wink:

Dzięki piękne :wink:

---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ----------

Jeszcze pytanko: jak wypadł spot w niedzielę? Dużo osób zjechało?

Opublikowano

Niestety nie bylem sam:facepalm:

Opublikowano

Koledzy start na 1/4 mili jest tu od eclerka w strone jak by tyczyna czy odwrotnie?:) To jest zaraz przy krzyżowce koło plazy?

Opublikowano
yyy... ja mam czarny metalic...

:wink:

i również będę na 1/4 :wink:

Ale o co chodzi ? Masz moją zaślepkę :co::grin:

Opublikowano

Tomi_G - żarcik :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Mi z niedzieli na poniedziałek zaje**ali dekielki od felg... Nie tylko mi. Na osiedlu widziałem kilka A4 i A6 bez dekielków, bez zaślepek do sprysków itp. Ku**wa gnoja złapać to bym zaje***ał...

Opublikowano

Z tego co wiem jutro w nowinach ma byc artykuł na temat kradzieży, widze że mój list do redakcji więcej zdzialał niż nasza policja. Gdzie w rzeszowie mogę dostać dekielki 165mm ( nie oryginalne zwykłe nawet bez znaczka ,szkoda kasy jak zaraz zwina) oraz zaslepki spryskiwaczy?

Opublikowano

Moja paść od wczoraj jest na myjni - pranie tapicerki . Siedzenia to już tak uświnione były że aż wstyd :embarrassed:.

Dzisiaj wieczorem odbieram .

---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ----------

Chemik21 - w Niedzielę masz giełdę na Załężu. Często tam widuję dekle do audic .

---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ----------

Podkarpacie: Uwaga kierowcy! Na Podkarpaciu złodzieje okradają i niszczą samochody - 20 czerwca 2013

Opublikowano

W dzisiejszym papierowym wydaniu Nowin jest właśnie ten sam artykuł na str. 4

Policja ma w du..e a jak sam złapiesz gnoja i wymierzysz karę :bokser: to albo znajdzie zaraz pięciu kumpli którzy potwierdzą jak go lałeś i czeka Cię sporo nieprzyjemności albo skurwiele przyjdą tydzień później i zrobią na aucie jeszcze większy rozpierdziel. :kox:

Opublikowano

Ciekawy jestem czy gdyby chociaż członkowie klubu kupowali części w serwisach (albo przynajmniej w pewnych źródłach - tylko jak je sprawdzić na 100% :eusathink:) a nie na Allegro i giełdach to czy skala kradzieży byłaby mniejsza. Jak są chętni do „tańszych” zakupów to biznes kradzionych części będzie się kręcił w nieskończoność, a nam pozostaje tylko :wallbash:

Opublikowano
Mi z niedzieli na poniedziałek zaje**ali dekielki od felg... Nie tylko mi. Na osiedlu widziałem kilka A4 i A6 bez dekielków, bez zaślepek do sprysków itp. Ku**wa gnoja złapać to bym zaje***ał...

grrrrrrrrrr..., kurrrrrrrrrrr.... i Ciebie dopadło ? szkoda

ps. Sławek gratulacje silnika :wink: bo pod avatarem widzę opis 2.7 TDI ( coś się popier.....ło , bo i u mnie wskoczył silnik 2.5 tdi :grin: i nie mogę tego poprawić )

Opublikowano

mechu​ - do jutra będę wiedział czy mam - znajomy Handlarz niedawno rozbierał B5, mówi że jeśli znajdzie to no problem .

Opublikowano
  • Autor

grrrrrrrrrr..., kurrrrrrrrrrr.... i Ciebie dopadło ? szkoda

ps. Sławek gratulacje silnika :wink: bo pod avatarem widzę opis 2.7 TDI ( coś się popier.....ło , bo i u mnie wskoczył silnik 2.5 tdi :grin: i nie mogę tego poprawić )

ooo, nie widziałem tego..., a swoją drogą nie pogardziłbym 2.7 TDI w A6 C6:wink:

Opublikowano
mechu​ - do jutra będę wiedział czy mam - znajomy Handlarz niedawno rozbierał B5, mówi że jeśli znajdzie to no problem .

daj znaka jak coś

Opublikowano

co Wy Chłopaki, to S8 za trzy tygodnie będzie wyklepane czekało na kolejnego Szczęśliwca :grin:

Opublikowano

auta pochowane?? :naughty: