Opublikowano 20 Sierpnia 20179 l siemka, zna ktos to auto? https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b7-2-0-s-line-quattro-czarna-podsufitka-ID6z2xry.html
Opublikowano 1 Października 20178 l Ja zaglądnę na chwilę bo ostatnio malutko czasu mam..Wysłane z mojego SM-N915F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Grudnia 20178 l Majstry jutro galeria sanowa Przemyśl spocik jakby ktos chcial to wbijać :-)Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Grudnia 20178 l Aajj zapomnialbym o 16tej :-PWysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Grudnia 20178 l Ruszamy z zamówieniami na kalendarze klubowe 2018r. Jak ktoś jest chętny to zapraszam
Opublikowano 12 Grudnia 20178 l Panowie chłodne dni przed nami może by tak znalesc jakas miejscówke na spoty w Rzesz z parkingiem gdzie mozna by sie spotkac usiąść w ciepełku pogadać napić kawki , co wy na to ?
Opublikowano 13 Grudnia 20178 l Z takich miejsc, gdzie jest w pełni zabudowa to tylko Millenium mi przychodzi do głowy Tyle, że nie wiem jak jest o takiej godzinie co spot z zapełnieniem parkingu, ale domyślam się, że pewnie mało miejsc. Jakbyśmy się na tą miejscówkę zdecydowali, to można by było przesunąć godzinę spotu na 17:00 w okresie zimowym, wtedy już na pewno mniej zakupowiczów i byśmy znaleźli jakieś miejsca "na uboczu"
Opublikowano 13 Grudnia 20178 l Proponuję zrobić w najbliższą niedzielę, jako ostatni spot w tym roku i nawołuję do licznej obecności ! Od przyszłego roku, trzeba coś rozkręcić te nasze podkarpackie spoty bo słabo się zrobiło Panowie słabo...
Opublikowano 16 Grudnia 20178 l Dla nowicjuszy też spot otwarty? od 2 lat coś nie ma kiedy się wybrać.. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 16 Grudnia 20178 l Godzinę temu, mateo_c1 napisał: Dla nowicjuszy też spot otwarty? od 2 lat coś nie ma kiedy się wybrać.. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Każdy jest mile widziany i każdy też był kiedyś nowicjuszem