slaweq Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 Szuder jesli pre pisał o tym samym co ja mysle to jest to koles ktory ma strone ze swoimi zdjeciami... ale hardcore straszny Kiedys ktos wrzucil link do tej strony na Warszawskich a pozniej przez jakis czas byla zamknieta(?)
Szuder Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Slaweq, jak bedziesz miał linka do tej stron to daj... :th:
slaweq Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 Szuder specjalnie dla Ciebie, tylko sie nie zakochaj http://www.roztocki.republika.pl/
Szuder Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Slaweq, dzięki.... :th: Chyba sie zakochałem....
pre_pl Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Szuder specjalnie dla Ciebie, tylko sie nie zakochaj http://www.roztocki.republika.pl/ o to, to, to panie dzieju
Gość elmo Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Szuder specjalnie dla Ciebie, tylko sie nie zakochaj http://www.roztocki.republika.pl/ wymiękam!!!
miro_x Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 No co chcecie. Zdjęcia jak zdjęcia Tylko model nie ten tego
Gość ZeeBee Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Chłopaki!!!, Chłopaki!!! Iverson ma za***iste xenony, dzisiaj widziałem . Normalnie mówię Wam świecą i wyglądają lepiej niż moje ori . Normalnie jestem zazdrosny i załamany ;( ale wiem co zrobię dam cynk chłopakom z policji niech mu sprawdzą legalność tych xenonów (Iverson spoko to taki joke). Tak w ogóle to jutro zobaczycie zdjęcia bo robiliśmy, zobaczycie różnicę. Na prawdę wygląda to zajefajnie jeśli ktoś się zastanawia nad zrobieniem w swojej niuni xenonów to śmiało polecam - warto :th:
GM Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Z niecierpliwością czekam na zdjęcia Iverson & ZeeBee zarzucajcie foty jak najszybciej
malkontent Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Hmmm, jakbym miał czas to może nawet i zaglądną bym do Was na to spotkanie. Tylko wstyd trochę, bo: 1. Auto zawsze brudne, a te wasze takie wypucowane 2. Ktoś mi listwy przy drzwiach oberwał 3. Ktoś mi kołpaczki zarąbał i tak dziwnie wygląda Poza tym gitara Zainteresowało mnie to o światłach - moje też świecą jak pipy - co byście mi doradzili?? Pozdrawiam
slaweq Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Malkontent zaglądnij na spota 2 marca i nie przejmuj sie brudnym autem czy brakiem listw Przeciez nikt na to nie patrzy Pytasz o swiatla odnosnie tego co Iverson zalozyl?
Szuder Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Czekamy na fotki xenonowe... Ja już od wczoraj czekam... Zainteresowało mnie to o światłach - moje też świecą jak pipy - co byście mi doradzili?? Iverson załozył zestaw XENON HID 6000K zakupiony na Allegro... Jesli chcesz więcej informacji to go zapytaj... Napewno Ci pomoże... :th:
slaweq Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Szuder orientujesz sie ile taki zestaw kosztuje co Iverson zakupil?
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Jak tam po walentynkach ziomki?? U mnie lux gitara lepiej nie mogło wyjść!! :> Sławeq ten zestaw HID kosztował mnie 270 zł. Zee się wczoraj załamał, pewnie nie spał i szuka zarników 6000k hyhyhyhy Jezeli On ma barwę 4300k to wygląda to naprawdę żółto.......zresztą zobaczycie sami.
Szuder Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Slaweq 270 PLN + przesyłka... Ja znalazłem za 340 PLN (w tym przesyłka gratis) ale zestaw ten nie jest chiński. Ma szklane żarniki (a nie plastikowe) i obudowa przetwornicy jest aluminiowa z odporodzeniem ciepła (a nie metalowa - która może zardzewieje) Róznica w cenie nie jest duża, a wydaje mi sie ten zestaw ciekawszy i przede wszystkim sprzedawca to jest firma i mają żarniki na wymianę jakby sie coś spaliło. I dają 12 miesięcy gwarancji na żarniki i przetwornice. tu masz linka: http://moto.allegro.pl/item310033301_ksenony_xenony_faktura_gwarancja_extra_h7_ksenon.html
slaweq Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 Iverson a jak z zalozeniem? poradziles sobie sam, bardzo skomplikowana sprawa?
Iverson Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 samo założenie nie jest trudne max. 2h
slaweq Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Opublikowano 15 Lutego 2008 :mysli: moze by sobie takie cos zamowil... Ive a co z samopoziomowaniem i spryskiwaczami? bedziesz to robil?
Szuder Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 samo założenie nie jest trudne max. 2h Ive, 2h z rezaniem lamp czy tylko założenie samych HIDów??
Rekomendowane odpowiedzi