Andronikus Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 A ty kolego Andronikus skąd dokładniej jesteś bo południe to duże ?? Ze stolicy ma się rozumieć....... podkarpacia
szogun0 Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 A ty kolego Andronikus skąd dokładniej jesteś bo południe to duże ?? Ze stolicy ma się rozumieć....... podkarpacia Rider, zmieniłeś miejsce zamieszkania? Miło Cię widzieć i czytać :>
Andronikus Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Siemano szogun0 Do zobaczyska na spocie :th:
GM Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ile spotów Rzeszowskich już było ? witaj Andronikus Pierwszy spot Rzeszowski odbył się 28 kwietnia 2007 także już niebawem będziemy mieć I rocznice , a wszystkich było bodajże 9 z tym ze na jednym z tych 9-ciu byłem sam bo nikt się nie zjawił , ale między czasie odbywały się jeszcze tak zwane spontaniczne spoty [br]Dopisany: 19 Luty 2008, 00:44 _________________________________________________ Na początek zróbmy stały termin, co dwa miesiące, z czasem będziemy zmniejszać czas między stałym terminem. Pozostałe spoty niech zostaną spontaniczne tak jak to było do tej pory. No bo te stałe można i co dwa miesiące, a pełen spontan przynajmniej raz na miesiac rozumiesz mój tok myslenia Spoko mi pasi tylko jaki dzień miesiąca ? Ja bym wolał ostatni tydzień miesiąca ale jak będzie początek to się dostosuję. Poczekajmy jeszcze trochę, niech inni powiedzą czy im pasi i można trochę edytować pierwszy post. Jakiś mini kalendarz dopisać można by To sa cytaty kolegi Hauzer-aw W takim razie Panowie powiedzcie mi co się stało z Hauzer-em ( ja myślę że są dwie opcje ) I sprzedał II OŻENIŁ SIĘ
Szuder Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 witaj Andronikus Nabliższy spot 2 marca 2008 godz 13:00 Parking UW a nie Podpromie A NIE GODZINA 14?????????? :mysli:
slaweq Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 A NIE GODZINA 14?????????? :mysli: A zobacz co sam napisales w pierwszym poscie
dsz33 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Szanowny Pan Moderator 1 posta w Spocikach Rzeszow sam napisał że spot o 13:00
Szuder Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 sorrry.... mój błąd... już poprawione... myślę, ze teraz jest OK??
Szuder Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Slaweq, nie ma sprawy... :th: To nie ja decyduje o której będzie spot... Ostatnio był o 14, i myślałem, ze tak będzie dobrze... :th: Jak chcecie o 13, to zaraz to poprawię...
slaweq Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 Oj żartowałem Mi tam wszystko jedno
Szuder Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Slaweq, nie wiesz jak dodać ankietę?? Najlepiej zrobić ankietę i niech się wszyscy wypowiedzą...
Szuder Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ive, jeszcze nie... Byłem dziś w ASO - dziady nie mają wtyczek na miejscu.... za to mają bardzo nie miłego starego pana :thumbdown:
Iverson Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 trzeba było mu powiedzieć , że poinformujesz ludków z Klubu Audi jaka to fachowa obsługa jest w tym ASO....w , to jakie lampki wkońcu zakładasz!!!!????? :gwizdanie: :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 Slaweq, nie wiesz jak dodać ankietę?? Najlepiej zrobić ankietę i niech się wszyscy wypowiedzą... Zobacz na ostatni napisany post w wątku na dole... tam jest chyba opcja "dodaj ankiete" czy cos w tym stylu.
Iverson Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 Ma ktos z Was znajomości w sieci Play??
Szuder Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 ja nie mam znajomości w PLAY... [br]Dopisany: 19 Luty 2008, 14:00 _________________________________________________ Slaweq[/b], nie wiesz jak dodać ankietę?? Najlepiej zrobić ankietę i niech się wszyscy wypowiedzą... Zobacz na ostatni napisany post w wątku na dole... tam jest chyba opcja "dodaj ankiete" czy cos w tym stylu. No właśnie ze kiedyś chyba coś takiego widziałem, ale teraz tego nie mam:( A Ty masz u siebie?? Jak masz, to jak możesz do dodaj ankiete, nt godziny spotu...
slaweq Opublikowano 19 Lutego 2008 Autor Opublikowano 19 Lutego 2008 Szuder ja tego nie mam bo jestem tylko szarym uzytkownikiem tego wątku Ty to powinienes miećjako moderator wątku :>
Rekomendowane odpowiedzi