Iverson Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Sławeq co z Twoim wspomaganiem, juz nie cieknie??
slaweq Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 Sławeq co z Twoim wspomaganiem, juz nie cieknie?? No juz nie cieknie... nie czaje dlaczego tak
Gość rob Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Sławeq co z Twoim wspomaganiem, juz nie cieknie?? No juz nie cieknie... nie czaje dlaczego tak u mnie najpierw kapało, później już ciekło, skończyło się na regeneracji listwy i 780 złociszy w plecy
slaweq Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 rob a u mnie to bylo tak... po kolei: jakies 3 miesiace temu odezwala sie pompa... okazalo sie ze plyn wyciekł wiec wymienilem caly i bylo ok. Niedawno znowu sie pompa odezwala i znowu brak płynu wiec dolalem ale widzialem ze cieknie dosc sporo... Wymienialem rozrzad to poprosilem mechanika zeby zobaczyl gdzie jest mokro... okazalo sie ze popma sucha to pewnie gdzies na przewodach... 2 tygodnie temu dolałem płynu i jest ok. I co tu robic?
Gość rob Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 czary ja tak dolewałem z tym, że z miesiąca na miesiąc coraz więcej
slaweq Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 No czarny Teraz nawet bylem przy aucie, sprawdzilem płyn i jest w normie
miro_x Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Slaweq a co z tym turbo ? Byłeś u gościa w Mielcu ?
slaweq Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 Miro wlasnie zawiozłem auto do kolegi Szudera zeby mi wyciagnął turbine i jutro bede jechał z nią do Mielca wlasnie.
miro_x Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 aha bo ciekawy jestem jak tam z nim wyjdzie ta regeneracja. Mam powody przypuszczać że i moje turbo niedługo powie papa i wtedy coś trzeba będzie wymyślić.
slaweq Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Opublikowano 21 Lutego 2008 Miro a skad takie przypuszczenia ze z Twoim jest cos nie tak albo bedzie nie tak??
miro_x Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 A ostatnio były notlaufy dość często teraz się uspokoiło ale już mam złe przeczucia jeszcze jak się ciepło zrobi spróboje ręcznie rozruszać kierownice i wd40 zastosuje ale jeśli nawet to na długo nie wystarczy. Na razie jeździ ale jestem ciekaw jak ty tam z gościem załatwisz. Chłopaki jak myślicie zawias Weitec Ultra Gt to dobry jest ? Patrzyłem po ile są i wyszło mi że coś koło 1400 kompletny więc chyba niezła cena. Może coś takiego zastosuje jak będzie gotówka. O TUTAJ wychodzi po 300e już z dostawą do domu. Co prawda nie pod mój silniki ale cena pewnie podobna.
Szuder Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 witam wszystkich... coś tu dzisiaj cicho...
angela Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Witaj Szuder..... Wszyscy pewnie znow ciezko pracuja.....
cayenne Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Wszyscy pewnie znow ciezko pracuja..... Nie wszyscy
Iverson Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 dzieńdobry wszystkim,idę se robić śniadanko , może zacznijmy obmyslać jakieś postanowienia dotyczące wyjazdu do Wisły.....czy każdy jedzie jak komu pasuje........Cayenne a ja Cię miałem za porządnego moderka, a Ty widzę ogólna laba
cayenne Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Cayenne a ja Cię miałem za porządnego moderka, a Ty widzę ogólna laba A widziałeś kiedyś porządnego moderatorka? :cwaniak1:
Szuder Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Witaj Szuder..... Wszyscy pewnie znow ciezko pracuja..... Witaj Angie... Ja też pracuje, ale zawsze sie znajdzie chwila czasu dla Klubu... :th:[br]Dopisany: 22 Luty 2008, 10:18 _________________________________________________ może zacznijmy obmyslać jakieś postanowienia dotyczące wyjazdu do Wisły.....czy każdy jedzie jak komu pasuje....... Ive, myślę, ze fajnie będzie pojechać razem, w kolumnie... Z racji, ze mam najsłabsze (z Nas Trzech) auto, to ja jade pierwszy... My, za Slawqiem napewno jedziemy z Resa, a Ty gdzie najszybciej możesz do nas dołączyć??
angela Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 My, za Slawqiem napewno jedziemy z Resa, No a o mnie to juz zapomnial...... :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi