slaweq Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 Slaweq, [br] eee tam... na mnie sie nie bedziesz -ował. Ale dzisiaj ch...owy dzien
Gość elmo Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Hej i jaka pogoda spodziewana na spota? i co wy na to żeby potem pojechać na Lisią Górę? na chwile kolumienką a co wy na to żeby kiedyś zrobi większego spota i zaprosić tez gość i z Podkarpacia z klubu audi80 a6 etc....?
Szuder Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 i co wy na to żeby potem pojechać na Lisią Górę? na chwile kolumienką ja jestem "ZA"[br]Dopisany: 28 Luty 2008, 08:32 _________________________________________________ eee tam... na mnie sie nie bedziesz -ował. Slaweq, przecież żartuje....
GM Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Hej i jaka pogoda spodziewana na spota? co do pogody to coś straszą opadami deszczu w sobotę i niedzielę jesli sie im to sprawdzi to d*pa blada
Szuder Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 co do pogody to coś straszą opadami deszczu w sobotę i niedzielę jesli sie im to sprawdzi to d*pa blada :kwasny GM, nie kracz... mam nadzieje, ze przynajmniej nie bedzie padał deszcz...
GM Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 zapewne słyszeliście ze : Maciej Zientarski kierował samochodem Ferrari, który rozbił się wieczorem w Warszawie - dowiedział się RMF FM. Znany dziennikarz motoryzacyjny wypadek przeżył, ale jest w stanie krytycznym. Pasażer samochodu, nasz kolega - dziennikarz "Super Expressu" Jarosław Zabiega, zginął na miejscu. Według nieoficjalnych informacji, przyczyną wypadku była nadmierna prędkość.
slaweq Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 Wczoraj ok 23 w TVN 24 pokazywali juz zdjecia i film z tego wypadku
LuCaS_gr44 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 zapewne słyszeliście ze : Maciej Zientarski kierował samochodem Ferrari, który rozbił się wieczorem w Warszawie - dowiedział się RMF FM. Znany dziennikarz motoryzacyjny wypadek przeżył, ale jest w stanie krytycznym. Pasażer samochodu, nasz kolega - dziennikarz "Super Expressu" Jarosław Zabiega, zginął na miejscu. Według nieoficjalnych informacji, przyczyną wypadku była nadmierna prędkość. kolejna zła wiadomość niedobrze ;( http://www.tvn24.pl/-1,1540463,wiadomosc.html
Szuder Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 właśnie słyszałem o tym w radiu. niezła masakra... mam nadzieje, ze Zientarski wyjdzie z tego, bo lubie jego programy
voxan69 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Ojciec i syn Zientarscy są the best. Ja też mam nadzieję, że wyjdzie z tego.
Szuder Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 http://wiadomosci.onet.pl/78601,21,3,0,1,pokaz.html az dziw bierze ze gosciu przezył Z tej Ferrarki niewiele zostało...
slaweq Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 Z tej Ferrarki niewiele zostało... Z niej nic nie zostało... Panowie jak wam sie podoba pomysł Elmo zeby w niedziele postac godzinke i pojechac na Lisia Góre? Ja jestem za! Mozna by tam jakies fajne fotki porobic
Iverson Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 sobota i niedziela dyszcz!!! chyba lipa ze spotów w ten weekend....
Iverson Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 chyba , że se parasolki weźmiecie hyhyhy :gwizdanie:
miro_x Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Chłopaki jak będzie lało to nie lepiej przełożyć ? Nie chodzi o to że deszczu się boję ale foty do d... i zimno będzie to nawet nie będzie jak postać i pogadać.
szogun0 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Chłopaki jak będzie lało to nie lepiej przełożyć ? Nie chodzi o to że deszczu się boję ale foty do d... i zimno będzie to nawet nie będzie jak postać i pogadać. Nie. Absolutnie nie. Każdy z nas sobie jakoś czas planuje. Poza tym jest ustalony harmonogram. Jeśli boisz się deszczu, wezmę dla ciebie parasol. A samochód też może ładnie w deszczu wyglądać.
dsz33 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Popieram kolege szoguna Niektórzy wolne sobie załatwili wiec troche późno na zmiany. A może nie będzie padać nigdy nie wiadomo A jak będzie padać to zrobimy miss mokrego i myć nie trzeba
Gość elmo Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 lub parking podziemny u mnie w szkole jest:-) tylko czasem tłok
LuCaS_gr44 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 no z deszczem troszke lipny bedzie spot no aleeeeeee ach :może padać niebedzie
Rekomendowane odpowiedzi