Szuder Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Slaweq, chyba sie nie obraziles?? :notworthy: Bez mi tu, bo dostaniesz kropke... czemu cie nie bedzie??????????
slaweq Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No cos Ty, ja sie nie obrazam Nie wiem czy bede w Rzeszowie w niedziele, dlatego tez nie wiem czy na spocie sie pojawie
Szuder Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Slaweq, mam nadzieje, ze bedziesz...
inco Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 szuder kilka dni temu na koncu okulickiego - slonca specjalnego niebylo ale ty w ciemnych okularach smigales w kazdym razie kolorek ekstra i ogolnie autko bardzo fajnie sie prezentuje
miro_x Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 GM ty na serio z tą Kraczkową ;( bo ja tam w kierunku na Łańcut to nigdy..... Hmm na razie nic do domu i firmy nie przyszło może mi sie udało do tej pory. Za to w Kosinie zawsze zwalniam.
miro_x Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Panowie zonk. Tu czytać ----> http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080417/AKTUALNOSCI/377763915
GM Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 GM ty na serio z tą Kraczkową ;( bo ja tam w kierunku na Łańcut to nigdy..... Hmm na razie nic do domu i firmy nie przyszło może mi sie udało do tej pory. Za to w Kosinie zawsze zwalniam. miro_x na serio sam osobiście widziałem to zdjęcie tez byłem niesamowicie zaskoczony
miro_x Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Hmm no to mam nadzieję że mnie gdzieś ostatnio nie wychaczyło. I ze nic do domu nie przyjdzie albo do firmy.
Szuder Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 szuder[/b] kilka dni temu na koncu okulickiego - slonca specjalnego niebylo ale ty w ciemnych okularach smigales w kazdym razie kolorek ekstra i ogolnie autko bardzo fajnie sie prezentuje inco, trzeba bylo mrugac, machac... zebym cie zobaczyl...
slaweq Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Szuder dzisiaj znowu ktos Cie widział :gwizdanie:
Szuder Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 dzis na ul. Podkarpackiej (mniej wiecej na wysokosci radaru) widzialem A4 srebrne sedan po II lifcie (identyczna jak Slawqa, tylko miala z tylu klapę całą ) z rameczkami klubowymi... przyznawac sie czyja to???? [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2008, 20:39 _________________________________________________ Szuder dzisiaj znowu ktos Cie widział :gwizdanie: Slaweq, kto i gdzie??? qurcze nigdzie sie nie ukryje w tym resie...
slaweq Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 W "Spotkaniach na drodze" ktos pisal ze Cie widzial dzisiaj;-) Widziales taka jak moja z ramkami klubowymi na spocie nigdy nie bylo chyba podobnej do mojej
Szuder Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Slaweq, no wlasnie nie bylo, a normalnie identyczna tylko z cała klapa z tylu i nawet sie przygladalem kierowcy, ale jakis nie kumaty byl... napewno na spocie nigdy nie byl... i stad moje pytanie, zeby sie ktos przyznal czyja to...[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2008, 20:47 PROSZE SIE WPISYWAć NA LISTE NA SPOT DO ARłAMOWA... bo normalnie śmiech na sali, ze jest tylko 6 osób... KTO JEST CHETNY TO NIECH SIE WPISZE... W KONCU BEDZIE INNY SPOT NIZ NA PODPROMIU...
GM Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Slaweq, no wlasnie nie bylo, a normalnie identyczna tylko z cała klapa z tylu i nawet sie przygladalem kierowcy, ale jakis nie kumaty byl... napewno na spocie nigdy nie byl... i stad moje pytanie, zeby sie ktos przyznal czyja to...[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2008, 20:47 [może ktoś kupił takie a4 z ramkami i nawet nie ma pojęcia o co chodzi z www.a4-klub.pl
lukaszek13ns Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam no to ja bylem widzialem cie w lusterku ale, rameczki z przodu nie zauwazylem dopiero jak przeszles lewym pasem to z tylu zauwazylem, no nie stety na spocie nigdy nie bylem brak czasu na tygodniu praca, a w wekend szkola, wiem ze to nie wytlumaczenie. Ale zbliza sie urlop caly miesiac wiec na pewno sie pojawie Pozdrawiam
dsz33 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Taki jak Sławka srebrny sedanik stoi zawsze na podkarpackiej jak sie jedzie na rzeszów po prawej stronie przy warsztacie. Też 2,5 Tdi ale żadnych oznak klubowych.
slaweq Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Taki jak Sławka srebrny sedanik stoi zawsze na podkarpackiej jak sie jedzie na rzeszów po prawej stronie przy warsztacie. Też 2,5 Tdi ale żadnych oznak klubowych. Widzialem go i gadalem z wlascicielem kiedyś, fajny starszy pan :th: A jego A4 faktycznie taka sama jak moja, ale tylko z zewnatrz
dsz33 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A jego A4 faktycznie taka sama jak moja, ale tylko z zewnatrz A nie taka sama bo klapa inna A po drugiej stronie drogi też ze 2 stoją takie
miro_x Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Bo teraz normalnie to się człowiek o A4 na każdym kroku potyka.
Szuder Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam no to ja bylem widzialem cie w lusterku ale, rameczki z przodu nie zauwazylem dopiero jak przeszles lewym pasem to z tylu zauwazylem, no nie stety na spocie nigdy nie bylem brak czasu na tygodniu praca, a w wekend szkola, wiem ze to nie wytlumaczenie. Ale zbliza sie urlop caly miesiac wiec na pewno sie pojawie Pozdrawiam witaj, zagladnij na spota w niedziele... 20 kwietnia 2008, godz 15, parking Podpromie, to pogadamy... teraz spoty beda co 2 tygodnie, wiec napewno na ktoregos dasz rade przyjechac... fajnie zobaczyc kolejnego klubowicza na drogach podkarpacia... witamy serdecznie w klubie...
Rekomendowane odpowiedzi