miro_x Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 A z Szuderem coś się dzieje ? Był na zlocie nic dziwnego nie zauważyłem NO pił browara ale to nie dziwne w taki gorąc Aramis gratulacje agitacji
Andronikus Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Cisza bo każdy nasłuptake czy deszcz będzie lał na 1/4 mili hehe system zmienia frazę w wyrazie nasłuchiwać z .... na ptak i nie mogę poprawnie słowa napisać I co wtedy ? trakcji nie będzie
aramis Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Alu tu u was cisza ostatnio..... EEEEE nie. Przecież ELMO się rozgadał :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2008 Brakło ojca dyrektora co zawsze rozruszał ten watek w ciezkich chwilach i widac efekty ... Przyznac sie co jest z Szuderem no chyba ze to tylko sprawy Ori Klubowiczow? Gerax jesli jestes taki ciekawy to zapytaj samego zainteresowanego na PW czy gg... a odnosnie rozruszania wątku to prawda jest taka, że nawet gdy było duzo postów pisanych to robiły to tylko 3 osoby... Szuder, Iverson i ja wiec nie wyskakujcie teraz z hasłami że wątek stoi...
slaweq Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2008 gerax ja sam wątku nie rozruszam i nikogo na siłe nie zmusze żeby pisał..., jednak tym że wątek ucichł to sie zbytnio nie martwie bo frekwencja na spotach jest mega A odnosnie imprezy integracyjnej..., pojawiały sie ostatnio głosy zeby zrobic grilla na spociku i mysle że na najbliższym mozna by to zorganizować :th:
Gość elmo Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 my od grilla to mamy specjalistę z klubu astry ma referencje i pokazał ostatnio co potrafi.... jak będzie jedzonko to jak najbardziej
slaweq Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2008 Jerzyk ciesze sie że Ci sie podoba :th:
Iverson Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 ...nie miałem neta w domu, az do dzisiaj, tylko w pracy bo sie przeprowadziłem, dlatego mało się ostatnio udzielam, chłopaki skoro w spotach bierze udział 20 osób a piszą 4 czy 5 osób regularnie , to coś tu jest nie halllo!!!!
slaweq Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2008 Ive dla mnie to tez jest dziwne, ale nie wypowiedam sie juz w tym temacie, dobrze że nie jest odwrotnie..., że pisze 20 os a na spoty zjawia sie 5
dsz33 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 No ludziska coś sie nie odzywają :gwizdanie: No ale na spotach frekfencja :th: Ja ostatnio nie mogłem przybyć niestety ale jak słysze słowo "grill" :kox:to napewno będe Może na nastepnym spocie porobimy fotki każdy przy swoim aucie i damy na forum z podpisami żeby sie poznać ??
miro_x Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ja się tak zastanawiam czy za grilla pod mostem nas straż wiejska nie pogoni. :gwizdanie:
szogun0 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Gorzej jak ktoś po straż pożarna zadzwoni. Bo sponsorowanie ich przejazdu przez miasto mogło by drogo kosztować.
dsz33 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Każdy powie że to nie mój grill i po sprawie Skąd sie wzioł - nie wiem :gwizdanie: To może ktoś z Resy zaproponyje jakieś fajne miejsce na legalnego grilla ?
Gość elmo Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 ja mogę powiedzieć w twarz im ze to mój girl przegryzając boczuś z grilla i głośno mlaskając... i jeszcze im przed nosem machnąć wielgachnym kawałem pieczonego boczusia z przyprawami ...i pochłonąc go na ich oczach.... nie ma siły psycha im siądzie
Rekomendowane odpowiedzi