skalarx Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 skalarx dzieki jeszcze raz :hi: nie dziękuj nie dziękuj :gwizdanie:
Arkan_RS Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Nom fajnie było tylko za zimno prawie mi sie podeszwy przymarzły do lodu :polew: Ale warto było zostac do konca i zobaczyc DRIFT ogorkiem :polew: :polew:
slaweq Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Witajcie Panowie Opowiadac co tam ciekawego dzisiaj na spocie Furek dość sporo bo ok 15 Z ciekawszych rzeczy to jakiś głupek zmieniał na spocie kółka na letnie :polew:
skalarx Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Furek dość sporo bo ok 15 Z ciekawszych rzeczy to jakiś głupek zmieniał na spocie kółka na letnie :polew: W dodatku kluczem pożyczonym od tirowca
PILOT_24 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Fakt, mi i juniorowi też było zimno, ale się podobało. Tylko szkoda, że nie upamiętniłem jego pierwszego w życiu spotu. Dzięki za zabieg (VAGiem). Pozdrawiam wszystkich :good: .
dsz33 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 I ja dotarłem do domu Spot udany jak na taką temp to było dużo autek miejmy nadzieje że wzrost temp przełoży sie na większą liczbe Ale wiosna idzie bo co niektórzy założyli juz buty na lato
skalarx Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Ale wiosna idzie bo co niektórzy założyli juz buty na lato
inco Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 haha a najlepsze ze jak wszyscy sie rozjechali to ten koles w ogorku przyjechal z powrotem driftowac ktorys sie zmial ze pojechal zatankowac i pewnie mial racje a tak wogole to spot bardzo udany - slawek przez caly czas grzebal przy aucie: jak nie zarowki to kola, a skalar nasz mega-rezacz chcial silnik zatrzec
dsz33 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Fotki w galeri Podziekowania dla Sławka bo ujeb*** tak tablice rejstracyjna ze wiele nie musiałem jej zamalowywać :polew: Ive podobały sie moje lampki ??
aramis Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Fotki w galeri Oj coś się porypało bo w galerii te same foty kilka razy są.
Iverson Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Ive podobały sie moje lampki ?? a no pewnie ,że się podobały , mała rzecz a odświeża autko o parę latek
dsz33 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Już jest ok coś sie zrypało jak wstawiałem to jakoś samo powieliło Ive podobały sie moje lampki ?? a no pewnie ,że się podobały , mała rzecz a odświeża autko o parę latek Dokładnie
slaweq Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 Ale wiosna idzie bo co niektórzy założyli juz buty na lato Co sie nabijacie Spot faktycznie udany Fotki
dsz33 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Nikt sie nie nabija Tylko to taki oznak wiosny jak ten świstak Dzień Świstaka, właściwie Dzień Świszcza (z ang. Groundhog Day) – doroczne święto obchodzone 2 lutego w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie, którego bohaterem jest świszcz (wbrew popularnemu w Polsce wyobrażeniu nie chodzi tu o świstaka). Jeżeli w tym dniu zwierzę zobaczy swój cień, co sprawdza się wyciągając zwierzę z nory, zwiastuje to jeszcze sześć tygodni zimy. Jeśli nie, to oznacza, że wiosna jest już blisko. Przepowiednia ta sprawdza się w około 50% przypadków, co w praktyce oznacza zupełny przypadek. Swoją drogą to dziś U nas Sławek zapowiedział wczoraj już wiosne
slaweq Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 W piątek ma być nawet +10 stopni także czas najwyższy zmieniac kółka
Madas Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 W piątek ma być nawet +10 stopni także czas najwyższy zmieniac kółka gdzie tą podode widziałeś chyba w afryce
Madas Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 madas pogoda na onecie kurde rzeczywiście na wp.pl też pokazują że ma być od 5 do 8 stopni ... myślałem że ścieme walisz
Rekomendowane odpowiedzi