inco Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 co do znamy się czy się nie znamy - gdzie ja bym takiego smarkacza pamiętał myslałem ze te Twoj avatar to właśnie moje byłe rejony hehe faktycznie wiekowa przepaść A mój awatar to jak najbardziej Twoje byłe rejony to tez moje rejony, tylko takie troche dalsze
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Bede robił III edycje kubków, także jesli ktos jest chętny to mozna zamawiać..., odbiór oczywiscie na spocie czyli bez kosztów wysyłki http://www.a4-klub.pl/smf/kubek/kubki_kluboweiii_tura-t68748.0.html;msg754095 a do zlotu będziesz miał już kubki ??....bo jeśli tak to na zlocie sobie wezmę
Dibo Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 a do zlotu będziesz miał już kubki ??....bo jeśli tak to na zlocie sobie wezmę Oczywiście do Rzeszowskiego zlotu
slaweq Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 Bede robił III edycje kubków, także jesli ktos jest chętny to mozna zamawiać..., odbiór oczywiscie na spocie czyli bez kosztów wysyłki http://www.a4-klub.pl/smf/kubek/kubki_kluboweiii_tura-t68748.0.html;msg754095 a do zlotu będziesz miał już kubki ??....bo jeśli tak to na zlocie sobie wezmę Gdyby wiecej "zlotowiczów" było chetnych to bym je zamówił jutro i załozył kase, żeby zrobili do zlotu [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 19:48_________________________________________________
slaweq Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Opublikowano 4 Marca 2009 madas Bede miał kubki na zlot ile chcesz :?:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 madas Bede miał kubki na zlot ile chcesz :?: no jeszcz nie wiem zapytam chłopaków ja dla siebie na pewno ....
konradzed Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Skoro cicho, to ja sobie pogwizdam... :gwizdanie:
mA4ciek Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Nie powiem, że nie jestem przyzwyczajony walka z kierownicą na koleinach i te jeb... dziury
erles Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 normalnie dzisiaj sąsiadka przyleciała z inicjatywą co by petycje napisać do wójta pod tytułem "Chcemy normalnej drogi w trybie natychmiastowym" Na moich 15 się ciężko jedzie więc wyobraźcie sobie co to za droga
konradzed Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 erles Pamiętam co opowiadałeś. Musi być konkretna powierzchnia księżycowa.
miro_x Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 E tam gadacie ja dzisiaj objeżdzałem Warszawę z Łomianek do Ożarowa to się czułem jak w innym świecie... płyty z dziurami ----> dziurawy asfalt ---> płyty ----> dziury itd. Myślałem że oci... W ogóle to w skodzinie która ma 37k przebiegu zaczęło się tłuc zawieszenie po pół roku w Wawie. Masakra. Trzeci świat i to stolica. U nas to są zaje.. drogi w porównaniu z resztą Polski.
erles Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 U nas masz na myśli zapewne Rzeszów i okolice do ok. 60 km dalej to już inny świat tzn. polskie realia
miro_x Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 He troszkę tak i nie. NIe mogę rozszyforwać twojego skrótu miejsca pobytu h-z więc nie wiem z czym polemizuje
erles Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 Już poprawiłem nazwę Dla mnie dobra droga kończy się w Jarosławiu przed mostem jeśli chodzi o trasę z Rzeszowa (teraz to czekanie w ogóle zniechęca do jazdy przez Jarosław a znowu przez Sieniawę droga taka sobie ). Mam do Rzeszowa dwa odcinki, jeden to taka PRAWDZIWA POLSKA DROGA ale bez żadnego radaru, głównie same proste, a kontrola na drodze to rzadkość, drugi to znowu od Jarosławia... Swoją drogą mieszkałem 8 lat (jakieś 5 lat temu przeprowadzka) w Przeworsku
miro_x Opublikowano 5 Marca 2009 Opublikowano 5 Marca 2009 No znam tamte okolice. Nie jest ciekawie. No ale cóż jest jak jest. Taka nasza polska rzeczywistość
Rekomendowane odpowiedzi