dsz33 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 No dokładnie gostek przesadził z tym 3 800 zł :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 To chyba klubowa a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 To chyba klubowa a4 tak ,kurde ale bidnie w środku , tak to auto masssakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andronikus Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 e no może to 800 PLN spuści ... korby z tyłu - obciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 To jest auto Elberotha. Silnik mocno zrobiony na dobrych komponentach ale w srodu bida. W każdym razie właściciel jest pedantem i sporo klasy włożył w to auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 To jest auto Elberotha. Silnik mocno zrobiony na dobrych komponentach ale w srodu bida. W każdym razie właściciel jest pedantem i sporo klasy włożył w to auto Dibo chciałeś chyba napisać "kasy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ano fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 A co, niby zima była w ostatnim tygodniu? Zobacz na Fotki z Bukowiny..., to jest zima Nie nie Slaweq. TO jest zima : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Przecież widać że to foto- montaż :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 A co, niby zima była w ostatnim tygodniu? Zobacz na Fotki z Bukowiny..., to jest zima Nie nie Slaweq. TO jest zima : No taka zima to dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Przecież widać że to foto- montaż :polew: Sam jesteś fotomontaż :polew: To w tym roku było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Jeśli w PL to pewnie w Bieszczadach byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Jeśli w PL to pewnie w Bieszczadach byłeś :polew: W PL to ostatnia taka zima była w 1979 . Poza tym, jak by u nas tyle napadało to drogowcy by ogłosili stan klęski żywiołowej i zamknęli drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Obstawiam Alpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 cześć chłopaki [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 13:44_________________________________________________aaaa i mamuśka przyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 dobry co ja do was wpadam to u was nikogo nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 dobry co ja do was wpadam to u was nikogo nie ma witaj piszesz że cisza, u nas tak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 A ja wreszcie czuję wiosnę Szykuje się zmiana laczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 dobry co ja do was wpadam to u was nikogo nie ma ja jestem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 dobry co ja do was wpadam to u was nikogo nie ma ja jestem :gwizdanie: widzisz Adaś, Ty jeden pobudzasz ten wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi