Dibo Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jak zmienisz felunek to sie ustawimy we trzech..., bedą fele 17" 18" i 19" Ja też chcę z Wami na taką sesje podjechać Zobaczyłbym co to lustro potrafi musisz juz ze Sławkiem gadac, ale jest jeden warunek musisz mieć 16 cali Albo 20" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Szalejecie z rozmiarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jedna z fotek z wczorajszej sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Niedługo dołącze do was chlopaki Pozdrawiam zapraszamy[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 14:01_________________________________________________ Jedna z fotek z wczorajszej sesji Wreszcie Maciek umył auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradzed Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ja ze swoimi 15" mogę się schować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 eee chlopaki , gdzies ostrosc wam pouciekala z tych zdjec Ogolnie fajne tylko jak by Ta Zielona Nunka byla blizej trgo rowka w kostce brukowej, byloby bardziej fajnie Ogolnie fajne macie rolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 eee chlopaki , gdzies ostrosc wam pouciekala z tych zdjec Ostrośc jest dobra, ale na max rozdzielczości..., żeby wrzucić to na Forum musiałem sporo zmniejszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 W sumie masz racje, albo ja mam zwaloną matryce w lapie hehe... Mozna poprawic w PS po zmniejszeniu.... poza tym w jakiej rozdziałce robisz zdjecia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 fajna fota Sławku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 poza tym w jakiej rozdziałce robisz zdjecia ? Robie zdjecia w rozdzielczosci 3872x2592 Jeszcze jedna fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Przy jakiej czułości robiłeś zdjęcie ? Bo szumy nawet mało widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jeszcze jedna fotka :kox: :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ja celuje ze Slawek jesli ma lusterko robil na ISO 400 - 800 ze statywu na f domknietej do okolo 8 - 11 to tylko takie moje wywody ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Faktycznie robiłem na ISO 800 i ze statywu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellrider Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Sławku, mogłeś bardziej domknąć F i na dłużej otworzyć oko. Ladniej wyszlaby ta latarnia za samochodem. Wiesz o czym mowie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jechałem dzisiaj na Rejtana obok tego nowo otwartego Capital Park..., zajechałem na podziemny parking i jest to całkiem fajna miejscówka na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jechałem dzisiaj na Rejtana obok tego nowo otwartego Capital Park..., zajechałem na podziemny parking i jest to całkiem fajna miejscówka na spoty oooo to mnie zaskoczyłes, ze tam jest parking podziemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jest i to całkiem fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 no lux , napewno lepiej doświetlony niż Agora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi