Dibo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Zmieniaj, już śniegu nie będzie PS. Jakieś 1.5 godziny temu widziałem Twojego Avanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Siemka Kurde co nie wchodze do naszego wątku to o zmianie opon nawijacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erles Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 i jak zwykle kur... brat wziął auto i odrazu coś się popsuło i nie chce mu zapalić Polećcie jakiś warsztat w Resie gdzie by można było ew. scholować w miarę niedaleko od akademików polibudy. Ogólnie problem polega na tym, że coś łapie ale gaśnie zaraz albo w ogóle nie zapala. Może immo lub akumulator, no nie wiem bo to przez tel niezbyt wiele się można dowiedzieć PS> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 A ja właśnie kupiłem kierownicę S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 i jak zwykle kur... brat wziął auto i odrazu coś się popsuło i nie chce mu zapalić Polećcie jakiś warsztat w Resie gdzie by można było ew. scholować w miarę niedaleko od akademików polibudy. Ogólnie problem polega na tym, że coś łapie ale gaśnie zaraz albo w ogóle nie zapala. Może immo lub akumulator, no nie wiem bo to przez tel niezbyt wiele się można dowiedzieć PS> Jak by immo to by zapalił i odrazu zgasł (poza tym co miało by się stac z immo :>). Akumulator to też nie jest chyba, bo jak by zapalił to by nie zgasł :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 19:58_________________________________________________ A ja właśnie kupiłem kierownicę S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 PS. Jakieś 1.5 godziny temu widziałem Twojego Avanta Hmm żona gdzieś jeździ. Uważaj na nią nie miała kierunków bo coś się usrało z szyną can Ale już wszystko w normie po odpięciu klemy z aku i tak za każdym razem kur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Dibo gdzie i za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Tutaj: http://www.allegro.pl/item599564435_audi_a4_a6_a8_kierownica_s_line_z_poduszka.html Wogóle to mój dzisiejszy drugi zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 A co tam jeszcze wymodziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Może nie wszystkim się spodobać ale kupiłem chromowane obudowy In Pro Robię oba lusterka symetryczne, mam już prawe duże od anglika, szkło do przekładki i do kompletu dokupiłem obudowy bo za mną od dawna w chromie chodzą Szukam jeszcze grilla RS4 w dobrych pieniądzach. Przy okazji się dowiedziałem że obudowy lusterek przed II liftem i po mają inne mocowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Dibo kiere kupiłes w dobrej cennie Drugi zakup jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Wiem że wielu się nie spodoba ale ja na chrom w połączeniu z granatem choruję i musiałem go mieć Czyli już 3 rzeczy Ci się nie będą podobały u mnie: obudowy In Pro, tylne lampy Depo i spojler JE Design. Jakbyś też chciał robić prawe lusterko duże to mam obudowę pod kolor twojego Avusotoczyciela No i jeszcze jedna sprawa: chyba będę się musiał zapisać na odwyk Rezanie to straszny nałóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 ważne że Tobie Dibo się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Hehe.. wiem :> Dzięki Madas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Hehe.. wiem :> Dzięki Madas a na spociku 5.04 będziesz ?/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Będę Zawitasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 nie nie .... troche za daleko ale tak pytam ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Przyjdzie taki czas, że i Madas zawita do nas na spota..., prawda Adaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Przyjdzie taki czas, że i Madas zawita do nas na spota..., prawda Adaś dokładnie .... juz nie mogę się doczekać normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi