Dibo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 nie nie .... troche za daleko ale tak pytam ..... Kawałek jest ale mam nadzieję że w lecie sie pojawisz u Nas A tak na marginesie jakbym Cię poznał prędzej to napewno byśmy się spotkali na jakimś piwku jak byłem w Poznaniu No i poznasz wesołych chłopaków z Resy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 szkoda że nie dałeś znać u nas na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ale ja byłem dawno bo w listopadzie 2007r. Ale jak ATB pojawi się w Arenie na AiC to dalej zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ale ja byłem dawno bo w listopadzie 2007r. Ale jak ATB pojawi się w Arenie na AiC to dalej zawitam jak bedziesz to koniecznie daj znać i spocik się zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Spoko Tylko ja przyjadę PKP bo będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Spoko Tylko ja przyjadę PKP bo będzie nie ma znaczenia ... zrobimy spota na dworcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Madas pojedzie zobaczyć Bieszczady to wpadnie do Resa. A te obudowy InPro tak źle nie wyglądają. Szuder ma takie i mi się nawet podobało. Ale tylko w B5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Madas pojedzie zobaczyć Bieszczady to wpadnie do Resa. dokładnie tak .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Spoko Tylko ja przyjadę PKP bo będzie nie ma znaczenia ... zrobimy spota na dworcu OK Pójdziemy na rynek bo macie ładny Madas pojedzie zobaczyć Bieszczady to wpadnie do Resa. A te obudowy InPro tak źle nie wyglądają. Szuder ma takie i mi się nawet podobało. Ale tylko w B5. No właśnie mi do B5 pasują strasznie, jeszcze do mojego koloru A efekt będzie jeszcze lepszy bo oba lusterka będą takiej samej wielkości. Bo w B6 to już tylko satynka. Zresztą zobaczcie na to: http://www.audiklub.org/club/car/122.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Przepraszam że przeszkadzam, ale jak zwykle mam kilka spraw Zbieram zamówienia na kolejną turę polarków męskich, jeżeli ktoś reflektuje to: >> KLIK << Pojawiły się również w ofercie t-shirty dziecięce: >> KLIK << A także damskie koszulki - nowy fason: >> KLIK << Zapraszam również do udziału w ankiecie - wybieramy nowy kolor męskich t-shirtów: >> KLIK << No i przy okazji Zbieram fotki na marzec w konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 na forum: >> KLIK << Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 siemka z rana ludziska ... piękna pogoda u nas dzisiaj w Resie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Siema Adaś No pogoda dzisiaj rewelacyjna i tak ma byc do konca tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 pod koniec tygodnia zapowiadają ok 16-17 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Madas No piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 witka Dibo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Poczytajcie sobie motoryzację na interii i pamiętajcie że dzisiaj prima aprillis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dibo bedziesz na spocie? Mam dla Ciebie towar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Będę Nawet dwa towary Miałem dzień przed spotem przypomnieć Ci zebyś nie zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dibo może staniemy kiedyś na kreskę? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Kiedyś możemy spróbować Chociaż jeszcze w to się nie bawiłem także pewnie polegnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi