grzes1150 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Furek chyba 26 w tym 2 S4 więc spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Nie zapominajmy o Sławkowym sreberku przy liczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Dokładnie spocik pierwsza klasa no i pogoda dopisala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mi osobiście miło się zrobiło jak usłyszałem hasanie 344 koników S4 w czasie demonstracyjnej akustycznej. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Kurde a ja nie moglem. Moja mała niunia wylądowała dzisiaj w szpitalu dokładnie o 15 ;( Sławeq gratki dla Sovii za 2:0 z naszym miejscowym klubem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LyszyK Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Furek chyba 26 w tym 2 S4 więc spox Był bracus swoim srebnym kombiakiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Furek chyba 26 w tym 2 S4 więc spox Był bracus swoim srebnym kombiakiem ? Był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 bijemy rekordy, 26 furek robi wrazenie przechodnie sie ogladali, my za niektorymi "przechodniami" tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 bijemy rekordy, 26 furek robi wrazenie przechodnie sie ogladali, my za niektorymi "przechodniami" tez :polew: płci żeńskiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 bijemy rekordy, 26 furek robi wrazenie przechodnie sie ogladali, my za niektorymi "przechodniami" tez :polew: płci żeńskiej ? haha, jak by mi chodzilo o meskie to nie musial bym sie ogladac za przechodniami, przeciez dookola prawie same samce w tym GM pokazywal owlosiona klate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Razem z GMem i mA4ćkiem zakończyliśmy spota przejazdzką S4 Było mega No i fajnie wyglądał Slaweq w swoim pociskaczu jak został ostro w tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a którym S4 się woziliście ? B5 czy B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 B5 2.7BiT to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No to super zawsze mnie jakieś atrakcje ominą. No ale byle niunia była zdrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No to super zawsze mnie jakieś atrakcje ominą. No ale byle niunia była zdrowa To najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 czekamy na fotki są i fotki http://www.a4-klub.pl/smf/podkarpackie/galeria_spotow_rzeszowskichfotki_i_filmiki-t26946.0.html;msg825939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aramis Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 czekamy na fotki są i fotki http://www.a4-klub.pl/smf/podkarpackie/galeria_spotow_rzeszowskichfotki_i_filmiki-t26946.0.html;msg825939 GM 4:29 wrzucasz fotki ? Jestem pełen uznania za poświęcenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Razem z GMem i mA4ćkiem zakończyliśmy spota przejazdzką S4 Było mega No i fajnie wyglądał Slaweq w swoim pociskaczu jak został ostro w tyle B5 2.7BiT to jest to Ja też chce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 nie no, wymiatam na fotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Razem z GMem i mA4ćkiem zakończyliśmy spota przejazdzką S4 Było mega No i fajnie wyglądał Slaweq w swoim pociskaczu jak został ostro w tyle Ty myślisz, że ja sie ostro spinałem żeby za Wami jechać Nie smiej się z tego pociskacza bo jeszcze Cie kiedyś może zostawić w tyle na drodze... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi