slaweq Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 W dalszej odległości od Resy to pewnie problemu by nie było A może na Plantach? Auta by można zostawić na Podpromiu a grilla zrobić 300 metrów dalej w okolicach sceny Tam jest dużo miejsca, zieleni i raczej nikt by problemu nie robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erles Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A może na Plantach? Auta by można zostawić na Podpromiu a grilla zrobić 300 metrów dalej w okolicach sceny Tam jest dużo miejsca, zieleni i raczej nikt by problemu nie robił jeszcze gitarka, harmonijka i można siedzieć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bracus Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 biorąc pod uwagę liczebność na spocie spokojnie wystarcza rewelacyjna miejscowka w "Borze" koło Glimaru u "leśniczych" mega gril i super nasiadówka - czasami tylko słychać strzały w oddali jest tez bardziej kameralne miejsce w Lubenii - byliśmy juz tam z vag-podkarpacie.pl tutaj fotki poglądowe http://www.vag-podkarpacie.pl/viewtopic.php?t=449 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No Lubenia no i niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Z okazji Świąt całej ekipie spotów Rzeszowskich życzę Zdrowych, Wesołych Świąt i Wszystkiego Najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 witam wszystkich I śle życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemon Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Siemano wszystkim Z okazji Swiat Wielkiej Nocy pragne zlozyc Wam zyczenia moc milosci , jajka smacznego ,tyleczka mokrego , smacznej babeczki dwa litry wodeczki , slodkiego baranka imprezy do ranka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 I ja się przyłączam do życzeń. Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a Wy gdzie się pochowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 pewnie świętują już :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 no ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 nie za wcześnie trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 oczywiście, że za wczesnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 łe tam. świętować zawsze można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 łe tam. świętować zawsze można. żeby potem nie było " Madasek miałeś rację " :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja z okazji świąt wielkanocnych założyłem sobie kierę z S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Maciek masz jakies fotki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Padły mi baterie w aparacie później może coś porobię, kierownica w stanie idealnym, a jej zmiana to 15 minut roboty - i nic mi w twarz nie strzeliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Padły mi baterie w aparacie później może coś porobię Bedziesz w Resie to porobimy jakieś foty Ja juz mam furmanke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ooo no to super, tylko że pogoda na święta nie dopisała (i tu odezwie sie Madas, że w Poznaniu słonecznie i gorąco ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi