slaweq Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 A właśnie nie był nudny mimo dość niskiej frkwencji (9 furek) to nawet sie działo
slaweq Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Dokładnie :good: dobra ide się kimnąć, bo nie wiem co mnie w nocy czeka
Madas Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 dobra ide się kimnąć, bo nie wiem co mnie w nocy czeka :polew: :polew: :naughty:
Si?a Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ojj to raczej snu długotrwałego nie będzie . Kurde szkoda że mnie nie było, zobaczył bym najmłodszego spotowicza . Takie cuda to tylko u nas , od najmłodszych po ... hmmm ciekawe kto jest najstarszym ?
wrclaguna Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 wrclaguna ok, jak jutro odpisze to tam wklepie tylko poda mi tam odrazu cene? i jesli tak to bedzie to cena ostateczna czy do "negocjacji"? tak cene ci poda :> odlicz rabat 12 %
Agrzesiek4 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 witam panowie mam pytanie, gdzie w Rzeszowie dostane najwiecej za katalizator? podajcie jakies namiary. moze byc na PW pozdro OOOO
slaweq Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Fotki z wczorajszego spota tradycyjnie w galerii http://www.a4-klub.pl/smf/podkarpackie/galeria_spotow_rzeszowskichfotki_i_filmiki-t26946.0.html;new
mecenas61 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 No spocik udany chociażby na najmłodszego spotowicza i właśnie dla takich chwil czasami warto być i jeszcze raz gratulacje dla rodzicow i duuuuuuuuuużżżżżżżżo zdrowka , a najstarszym to chyba jestem ja. Pozdrawiam.
dsz33 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Kox w dosłownym tego słowa znaczeniu
slaweq Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zadyma jaką robił inco to bez wątpienia jedna z większych atrakcji spota :polew:
wrclaguna Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 wrclaguna ok, jak jutro odpisze to tam wklepie tylko poda mi tam odrazu cene? i jesli tak to bedzie to cena ostateczna czy do "negocjacji"? masz ten waz (numery).... czy smigasz na czarnej tasmie... a jak nie poszukamy na Allegro
inco Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Kox w dosłownym tego słowa znaczeniu furka po rzeszowiskim chip-tuningu wrclaguna wczoraj do 20 mi zeszlo w pracy wiec nie mialem kiedy popatrzec na ten numer, dzisiaj moze odpisze a odnosnie tasmy to niech ja szlak trafi :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Kox w dosłownym tego słowa znaczeniu sa 2 rodzaje weza ...okolo 200 pln lub 430 pln ...wazna jest literka na koncu ...w ETCE masz pogladowe rysunki...na ALLEDROGO... nic nie widac furka po rzeszowiskim chip-tuningu wrclaguna wczoraj do 20 mi zeszlo w pracy wiec nie mialem kiedy popatrzec na ten numer, dzisiaj moze odpisze a odnosnie tasmy to niech ja szlak trafi :gwizdanie:
inco Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 sa 2 rodzaje weza ...okolo 200 pln lub 430 pln ...wazna jest literka na koncu ...w ETCE masz pogladowe rysunki...na ALLEDROGO... nic nie widac za taki kawalek weza? to mnie mechanik zalatwil...[br]Dopisany: 11 Sierpień 2009, 17:01_________________________________________________slawku moge wrzucic te fotki z moim "malym dymankiem" na a6klub?
slaweq Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2009 slawku moge wrzucic te fotki z moim "malym dymankiem" na a6klub? jasne
inco Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 slawku moge wrzucic te fotki z moim "malym dymankiem" na a6klub? jasne dzieki
grzes1150 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ale tu ciiiisza ...a no cisza :gwizdanie: Ja dziś byłem odstawić auto do serwisu z klimą i do pracy muszę niebieskim Lupkiem pomykać
GM Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ...a no cisza :gwizdanie: Ja dziś byłem odstawić auto do serwisu z klimą i do pracy muszę niebieskim Lupkiem pomykać ooo ból - coś o tym wiem, sam ostatnio dzień pomykałem komunikacją miejską
Rekomendowane odpowiedzi