miro_x Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Wypadł mi aparat z torby i obiektyw odpadł od korpusu. Urwały się zaczepy mocujace. Zeby zrobic zdjęcie musze trzymać obiektyw to i tak nieźle. Myślałem że całkiem rozwaliłeś.
szogun0 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Szogun0 Sto lat !! :beer1: Anoooo dzięki.
Si?a Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Umarło podkarpacie czy co? A no, na to wygląda. A może pobijemy rekord i przyjedzie nas troszkę więcej niż zwykle ? Kto będzie na 99,9% ?
GM Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Umarło podkarpacie czy co? A no, na to wygląda. A może pobijemy rekord i przyjedzie nas troszkę więcej niż zwykle ? Kto będzie na 99,9% ? co do mojej osoby to na 99,9% mnie nie bedzie
malkontent Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Wybaczcie, że takie pytanie zadaję w wątku o spocikach, ale chcę je skierować do ludzi z okolic Rzeszowa. Potrzebuję zrobić logi, bo coś mi się ostatnio nie podoba praca mojego auta. Możecie dać jakieś namiary na kogoś kto by mi powiedział co moją furmankę boli? Byłbym też wdzięczny za podpowiedzenie ile taka usługa kosztuje. To jak już się odważyłem to zapytam też o dobrego machera z Rzeszowa. Polecacie kogoś?
grzes1150 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Wybaczcie, że takie pytanie zadaję w wątku o spocikach, ale chcę je skierować do ludzi z okolic Rzeszowa. Potrzebuję zrobić logi, bo coś mi się ostatnio nie podoba praca mojego auta. Możecie dać jakieś namiary na kogoś kto by mi powiedział co moją furmankę boli? Byłbym też wdzięczny za podpowiedzenie ile taka usługa kosztuje. To jak już się odważyłem to zapytam też o dobrego machera z Rzeszowa. Polecacie kogoś? Co do diagnostyki to pisz do gościa o nicku szogun0 . On jest dobry w te klocki. Na mechanika jeszcze czas bo może jakaś pierdołka niedomaga i przy diagnostyce powinno wszystko wyjść. Ale tak na przyszłość to pewnie nie jeden użytkownik tego forum polecił by Ci mechanika z Łąki.
skalarx Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Co do diagnostyki to pisz do gościa o nicku szogun0 . On jest dobry w te klocki. Na mechanika jeszcze czas bo może jakaś pierdołka niedomaga i przy diagnostyce powinno wszystko wyjść. Ale tak na przyszłość to pewnie nie jeden użytkownik tego forum polecił by Ci mechanika z Łąki.
J E L I T O Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 SPRZEDAM opony zimowe SAVA ESKIMO 3D 225/45/17, opony są NOWE przejechane max 1tyś km. Sprzedaję bo sprzedałem audi a teraz mi nie pasują.Mam wszystkie papiery do opon są na gwarancji fabrycznej. Jak ktoś zainteresowany z okolicy to śmiało pisać lub dzwonić 508 09 1239. Wiem że to nie miejsce na ogłoszenie ale zależy mi żeby tego nie wysyłać, najlepiej odbiór osobisty:P
jarko Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Uwaga :!: Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych. Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ << Serdecznie zapraszam Dziękujęi pozdrawiam
slaweq Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 Co tu znowu taka cisza Wybiera się ktoś na targi motoryzacyjne w ten weekend na Podpromie?
mA4ciek Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Sławek ja w Piątek się wybieram do Rzeszowa, więc odezwę się, żeby się na chwilę zobaczyć
GM Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Wybiera się ktoś na targi motoryzacyjne w ten weekend na Podpromie? prawdopodobnie Ja bede, zdzwonimy się ewentualnie
GM Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 witam kolegów Witaj Adaś , mało Cię tu ostatnio
Iverson Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 nie obiecuję ale możliwe , że pojawię się u Was na spocie w niedzielę
Madas Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 witam kolegów Witaj Adaś , mało Cię tu ostatnio no mało ... trochę roboty mam więcej .... a na forum ogólnie jest posucha
GM Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 nie obiecuję ale możliwe , że pojawię się u Was na spocie w niedzielę zapraszamy [no mało ... trochę roboty mam więcej .... a na forum ogólnie jest posucha taki okres, że wszyscy teraz bardziej zapracowani
wrclaguna Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 nie obiecuję ale możliwe , że pojawię się u Was na spocie w niedzielę zapraszamy [no mało ... trochę roboty mam więcej .... a na forum ogólnie jest posucha taki okres, że wszyscy teraz bardziej zapracowani no wlasnie....a godzina spota bez zmian ?
Rekomendowane odpowiedzi